Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum scad o tensiune de la 60v c.c. la 50v c.c. ?

Vizitator petraru

Postări Recomandate

Vizitator petraru

Am un transformator de 200W si scoate pe primar 2 tensiuni duble (25v si 44v c.a.) la 4A.Cum fac sa scad tensiunea de la 44v c.a. la 38v c.a. ca sa am dupa filtraj aprox. +/- 50v c.c. ?Sau cum sa scad tensiunea continua de la +/- 59v c.c. la aprox. +/- 50v c.c. ?Mentionez ca transformatorul e capsulat si e pe tole, si il folosesc pentru un etaj stereo de putere de la Dudikoff.Raman profund indatorat !!Multumesc anticipat !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator petraru

Mentionez ca transformatorul e capsulat si este dintr-o statie Kenwood care scotea 300W/4 ohm si 150W/8 ohm.

Este destul de mare, are vreo 3 kg. si nu stiu ce putere are ... am dat cu presupusul.

Oricum nu folosesc statia la putere maxima ... pentru apartament cred ca vreo 60-70W sunt super suficient ... asa ca daca merge si la 60 V (de fapt sunt vreo 57v ca am schimbat de pe 220v pe 240v si o mai scazut oleak) cred ca am sa o alimentez asa ... poate nu se ard finalii :cry: .

Va multumesc pentru ajutor si il astept pe zal sa dea si el o parere (ca e meseriash). :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări