89-CEC Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 reusit.am schimbat tuburile intre ele si intradevar ala a fost de vina.cat despre cel"chior" sa mai astepte.poate candva o sa-l rezolv si pe el;problema mare de abia acum incepe.sunt bata(sa nu zic prost) la capitolul utilizare.greu nu e ,dar ca intotdeauna inceputul e greu(zic si eu). daca vretzi si putetzi sa ma ajutatzi,sunt bine venite.va multzumesc.cu respect catalin[attachment=0]PICT7829.JPG[/attachment] Link spre comentariu
89-CEC Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 dupa ce am aplicat metodele noastre "traditionale" (injuraturi,lovituri,cutite`n gat si altele),si cel chior si-a recapatat vederea iar in final arata ceva de genu acesta: Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 super osciloscoaple! nini eu nu prea stiu sa viualizez cu ele dar tot vreau sa imi cumpar unul ,altfel cum as putea invata !poate ne dai ceva date despre ele si apropo - nu el valorifici ? Link spre comentariu
89-CEC Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 super osciloscoaple! nini eu nu prea stiu sa viualizez cu ele dar tot vreau sa imi cumpar unul ,altfel cum as putea invata !poate ne dai ceva date despre ele si apropo - nu el valorifici ?aparatele sunt :stanga-generator PeakTech2080(294)+HM404-2(880) dreapta-generator Black Star-Jupiter500+HM303-6(560)valorile date in paranteze reprezinta valorile lor in 2006(?).cele actuale nu ma intereseaza atata timp cat nu sunt interesat sa le dau.cum am spus si mai anterior toate au fost recuperate de la gunoi.azi cand le-am spus colegilor de la munca ca le-am repus in functiune au fost f surprinsi,dar nici nu mi-au spus sa le dau innapoi(ca doar nu sunt romani).pana la urmatoarea interventzie .......numai bine! Link spre comentariu
cioarga Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 daca vrei si te ajuta eu am manualul de la hm 1000 Link spre comentariu
89-CEC Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 daca vrei si te ajuta eu am manualul de la hm 1000 multzam mult .manualele le am ptr ambele aparate,problema e ca sunt prea lenes sa stau sa citesc;prefer din practica Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 in cazul in care sunt recuperate,bvbv te-ai ales cu super scule la pret minim Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 super osciloscoaple! nini eu nu prea stiu sa viualizez cu ele dar tot vreau sa imi cumpar unul ,altfel cum as putea invata !poate ne dai ceva date despre ele si apropo - nu el valorifici ?aparatele sunt :stanga-generator PeakTech2080(294)+HM404-2(880) dreapta-generator Black Star-Jupiter500+HM303-6(560)valorile date in paranteze reprezinta valorile lor in 2006(?).cele actuale nu ma intereseaza atata timp cat nu sunt interesat sa le dau.cum am spus si mai anterior toate au fost recuperate de la gunoi.azi cand le-am spus colegilor de la munca ca le-am repus in functiune au fost f surprinsi,dar nici nu mi-au spus sa le dau innapoi(ca doar nu sunt romani).pana la urmatoarea interventzie .......numai bine!dar pe la ce gunoaie gasesti tu asa ceva ? ca tare vreeau si eu sa devin gunoier preturile sunt cam mari pentru primul osciloscop care il achizitionez :cry: Link spre comentariu
89-CEC Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 chiar are vre-o importanta pe unde dau cu matura?!.eu nu vreau decat putin (sau mai mult) ajutor din partea dv in ce priveste modul de utilizare,sa nu zic cu ce se mananca.PS:de ceva vreme colegii de la munca folosesc TDS3032C.cu alte cuvinte -nu plang dupa ce au aruncat. Link spre comentariu
d2134 Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Mai intii descarca manualele de utilizare ( http://www.hameg.com/manuals.0.html ) Mai apoi citeste-le. Daca te impotmolesti undeva, intreaba concret. In masura in care vom sti iti vom raspunde. Link spre comentariu
Felis Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 chiar are vre-o importanta pe unde dau cu matura?!.eu nu vreau decat putin (sau mai mult) ajutor din partea dv in ce priveste modul de utilizare,sa nu zic cu ce seLisajoux mananca.PS:de ceva vreme colegii de la munca folosesc TDS3032C.cu alte cuvinte -nu plang dupa ce au aruncat. orice osciloscop se poare utiliza pentru determinari calitative a unor semnale.una din metodele mai putin utilizate acum este determinarea si masurarea unei frecvente prin metoda figurilor lisajoux.(se utilizeaza si intrarea x a osciloscopului )e o metoda comparativa.O carte utila ar fi un manual mai vechi de AMC in el se explica destul de detailat utilizarea osciloscopului pentru masurarea diferitor marimi electrice.la osciloscoapele analogice nu exista acea comoditate prezenta in cazul osciloscoapelor digitale care afiseaza cu un numar de digiti si valorile marimilor electrice masurate in dreptul formei de unda asa ca nu trebuie sa mai se uite pe ce domeniu e pusa baza de timp sau divizorul de la amp Y nu mai trebuie sa numere diviziunile ca sa aprecieze cat are semnalul Vârf la Vârf sau pe cate diviziuni se intinde semnalul ca sa stie durata.Dar la acuratetea unui semnal vizionat tot un osciloscop analogic clasic e mai bun.(cele digitale sufera din cauza faptului ca un semnal e redat prin aproximari succesive si e strict dependenta de nr de biti utilizati de DAC pentru a converti valoarea +banda de trecere a lui)Un osciloscop are axa X(orizontala)marcata in diviziuni de timp.Axa Y (verticala)este marcata in volti.Practic ceea ce urmaresti pe ecran este evolutia unui semnal in functie de timp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum