radue Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Intrebare e cam stupida, dar mno, vreau sa incerc si nu am chef sa stau sa reinstalez.Am o partitie de 20 GB pe care am xp, una de 70 GB pt documente si inca una tot de 20 GB pe care e Vista. Daca sterg tot ce e de pe partitia cu XP si copiez tot de pe partita cu Vista, evident golind-o pe aia cu Vista o sa functioneze corect ? Ca vreau sa raman numai cu Vista pe calculatorul asta si nu am chef sa golesc partitia de XP si sa reinstalez Vista ( tine prea mult timp ). Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Daca bootloaderul este instalat pe partitia cu Vista, atunci poti sterge partitia cu XP.Tu vrei sa muti continutul din Partitia cu Vista in cea cu XP ?? (adica CUT & PASTE?) Nu o sa merga!!OFFTOPIC: esti sigur ca vrei sa pastrezi Vista si sa renunti la XP? Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Da, voiam sa cut&paste ca mi-e lene sa stau si sa-l mai instalez inca odata. Vista e ok, chiar nu am nicio problema cu el deocamdata cu niciun program pe care-l folosesc. E un pic mai greu cu programele de partitionat, ca mai dau diverse erori dar aia e o problema care se rezolva usor.Oricum, inca nu am de gand sa fac nimic ca nu am chef sa-l reinstalez. Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Formatezi partitia cu xp, apoi o lipesti de cea cu vista, dupa care faci o paritie din tot spatiul gol ramas (dupa ce dai defragment) in care muti documentele (sau o parte din ele). Dupa aceasta din spatiul liber de pe partitia cu vista donezi partitiei cu documentele si tot asa pana cand ajungi sa muti toate documentele pe partitia secundara.La cat dureaza o instalare de vista insa, nu se merita. In mai putin de juma' de ora e gata instalarea...ceea ce urmeaza tu sa faci va dura mai bine de cateva ore. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Nu e mult mai simplu sa pui toate datele care vrei sa le tii, in mod provizoriu, pe un HD extern, (chiar imprumutat), si sa faci o instalare "clean" E vorba de niste "nenorociti" de 70mo, nu mai mult... Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Is numai 70 GB... Tine mai mult si daca-i pun si service packul si toate updateurile. Instalarea a duar 35 de minute. Restul au duarat mai mult ca la fiecare update la toate aplicatiile isi tot dadea restart de cel putin 3-4 ori.Deocamdata il las in pace.Am intrebat de chestia cu copiatu ca stiu ca pe xp mergea fara nicio problema, tot ce trebuia era ca partitia sa aiba boot flag. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Felicitari pentru reusita... cu volumul datelor, am gresit, in acelasi timp CHIAR SI 70Go nu e enorm pentru a fi "varsati" dintr-un recipient in altul... Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 radue hai sa iti impartasesc ceva din experienta: lucrurile facute din lene intotdeauna dureaza mai mult decat daca le-ai fi facut cu simt de raspundere. Daca vei incepe sa faci tot felul de nebunii din cele descrise mai sus, va dura extraordinar de mult si tot iti va face figuri din cand in cand. Am facut si eu instalari de win in sila sau fel de fel de smecherii ca sa scap de instalare...dupa aceea mai mult m-am chinuit. Nu se merita, faci lucrul calumea si gata, tot tu te vei folosi de el. Instalezi vista seara apoi il lasi sa isi faca 'update-uri automat iar pana dimineata termina. Daca nu termina...runda 2 noaptea urlatoare. Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Cred ca asa o sa fac pt ca in trecut am patit exact ca tine ( lucrurile facute-n sila mi-au luat mai mult decat cele facute mai atent ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum