mihaim Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 TV-Philips 21PT136A/00. Sasiul este Anubis A AC. made in Italy. Procesorul este TMP47C834N-165R, ANUBIST.5, 9417EAI. 3 taste locale: Menu, - , + . Tv-ul merge, dar nu reusesc sa intru in meniul de programare. Din Menu nu intra decat in controlul de volum, stralucire,culoare, contrast si reglare timp de oprire automata . Am incercat dezactivare mod hotel, functioneaza cel putin ca si grafica pe ecran (h+, h-), care se face pe programul 38. Am incarcat diferite epromuri 24c02 cu soft gasit pe internet. Televizorul a functionat la un hotel, pana sa fie cumparat de client. O parte din programe se potrivesc pe cablu (alta firma). Nu reusesc sau nu stiu sa intru in service mode. Telecomanda nu este originala, clientul avand o alta (DIGITAL RC5903), ar fi frumos asta sa fie cauza asta. Inainte sa schimb procesorul, poate stie cineva cum se poate intra in service mode, sau daca trebuie neaparat telecomanda schimbata. Sau poate are o alta idee. Link spre comentariu
Vizitator lazur Postat Martie 20, 2005 Partajează Postat Martie 20, 2005 Service menu vezi: http://home.tiscali.nl/m.majoor/tv__miscellaneous.htm Succese Link spre comentariu
mihaim Postat Martie 21, 2005 Autor Partajează Postat Martie 21, 2005 Rezolvat. Am gasit in atelier... o telecomanda care permite si programarea posturilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum