Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electromagnet...usa

Vizitator C-NyK

Postări Recomandate

Buna ziua...stiu ca aici este zona rezervata automatizari casa....imi permit si va rog sa ma iertati sa deschid un topic care nu apartine domeniului de mai sus...As dori ca portiera masinii sa se deschida cumva fara a mai fi nevoit sa folosesc manerulAm citit pe aici pe foirumuri ca problema se rezolva cu un electromagnet... si telecomanda....sincer nu ma pricep la electronica....deci daca cineva crede ca se poate realiza ce as dori eu...sa`mi raspunda aici si sa o faca mai detailat ( "ca la prosti" ) :) Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

3

• iulicuta2000

2

• Cristi2005

1

As dori ca portiera masinii sa se deschida cumva fara a mai fi nevoit sa folosesc manerul

eu as vrea sa ne lamureasca cel care a deschis topicul, daca il mai interezeaza subiectul
Link spre comentariu
Vizitator C-NyK

Nu inteleg de ce nu am primit notificarea prin mail la timp....in fine.... abia acum mi`a ajuns si mie si vad ca am deja replay`uri necititeDeci portiera sa se deschidava atasez o poza pt a va face o idee cam cum sa arate

Link spre comentariu

trebuie studiat daca exista loc in portiera si poti folosi un solenoid de la un demaror de masinapentru partea de comanda, sunt emitatoare si receptoare cu telecomanda la conexelectronic, cu 2 butoane

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

in caz ca te mai intereseaza,exista sistem de "pop-up" gata de cumparat,din pacate rare in romania

dar se poate improviza ceva

folosind un solenoid de electromotor cum a spus dragos mai sus,iar pentru partea de comanda,o alarma care are iesire de functii suplimentare(chiar si alea ieftine din cora au o functie suplimentara de deschidere porbagaj daca tii apasat butonu de deschidere 2 secunde) si cu un releu care sa protejeze partea de comanda din modulul de alarma, poti comanda solenoidul

iar in caz ca usa nu se departeaza suficient folosesti ceva de genu

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări