Vizitator C-NyK Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Buna ziua...stiu ca aici este zona rezervata automatizari casa....imi permit si va rog sa ma iertati sa deschid un topic care nu apartine domeniului de mai sus...As dori ca portiera masinii sa se deschida cumva fara a mai fi nevoit sa folosesc manerulAm citit pe aici pe foirumuri ca problema se rezolva cu un electromagnet... si telecomanda....sincer nu ma pricep la electronica....deci daca cineva crede ca se poate realiza ce as dori eu...sa`mi raspunda aici si sa o faca mai detailat ( "ca la prosti" ) Va multumesc Link spre comentariu
Cristi2005 Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 de ce nu iti cumperi un set de deschidere centralizata ? are tot ce iti trebui acuatori, telecomanda.... Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 am...niste actuatori de la o alarma cumparat mai demult...sigur 2...dar nu prrea imi dau seama cam care ar fi locu de montare la usi Link spre comentariu
dragostalpau Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 vrei ca portiera sa se DESCUIE sau sa se DESCHIDA ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 As dori ca portiera masinii sa se deschida cumva fara a mai fi nevoit sa folosesc manerul Link spre comentariu
dragostalpau Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 As dori ca portiera masinii sa se deschida cumva fara a mai fi nevoit sa folosesc maneruleu as vrea sa ne lamureasca cel care a deschis topicul, daca il mai interezeaza subiectul Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Nu inteleg de ce nu am primit notificarea prin mail la timp....in fine.... abia acum mi`a ajuns si mie si vad ca am deja replay`uri necititeDeci portiera sa se deschidava atasez o poza pt a va face o idee cam cum sa arate Link spre comentariu
dragostalpau Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 trebuie studiat daca exista loc in portiera si poti folosi un solenoid de la un demaror de masinapentru partea de comanda, sunt emitatoare si receptoare cu telecomanda la conexelectronic, cu 2 butoane Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 loc se pare ca exista ...adica as avea cam 5 cm pt a nu deranja geamul... Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 in caz ca te mai intereseaza,exista sistem de "pop-up" gata de cumparat,din pacate rare in romania dar se poate improviza ceva folosind un solenoid de electromotor cum a spus dragos mai sus,iar pentru partea de comanda,o alarma care are iesire de functii suplimentare(chiar si alea ieftine din cora au o functie suplimentara de deschidere porbagaj daca tii apasat butonu de deschidere 2 secunde) si cu un releu care sa protejeze partea de comanda din modulul de alarma, poti comanda solenoidul iar in caz ca usa nu se departeaza suficient folosesti ceva de genu Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 da da da inca sunt in cautari si probe Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 probe la ce?da detalii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum