bobbiyiy Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 salutare, as avea si eu nevoie de un mic ajutor:D.am un pc dell precision 380 si nu stiu ce componente are, exista vre-un program care sa imi arate ce am prin el? Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Sisoft Sandra. Ca si un hint: Uita-te pe sistem si daca gasesti ceva coduri. Apoi intra pe www.dell.com si la suport cauta-ti calculatorul dupa ce cod are pe el. Ar trebui sa-ti zica exact componentele car ele are in interior. Nu stiu daca este asa la toate sistemele, dar la laptopurile dell asa sta treaba. Link spre comentariu
bobbiyiy Postat Octombrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2008 iti multumesc mult de tot. mai am inca o problema , mai mica un pic , am instalat windows xp pe calculator(am ajuns pana in locul unde imi cere serialul) si nu mai gasesc codul , pot sa sterg cumva si sa instalez altul?Am incercat pe site-ul de la dell, dar imi dai mai multe componente, de ex la placa de sunet imi da doua drivere, am incercat sa le instalez si zice ca nu este nici unul compatibil... Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Poti sa stergi cu ajutorul cd-ului de xp: la prima bootare cand te pune sa-ti alegi partitiile unde instalezi stergi partita pe care ai "instalat" xp-ul la care nu mai sti serialul. Ai putea sa mai faci altceva: downloadezi Kanotix si il folosesti ca sa afli ce compoente ai in calculator. Daca mai ai intrebari sau nelamuriri nu ezita. Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Poti gasi serialul de la windows atasat pe spatele laptopului, in caz ca l-ai cumparat cu licenta. Daca nu l-ai luat cu licenta...orice windows gasit pe net merge.Vezi ca exista softuri care iti gasesc cd key-urile si serialele de la programele instalate...just need to google a little ;) Link spre comentariu
bobbiyiy Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 mersi blind,dar cum rulez pogramul specificat de tine? pt ca nu pot intra in windows.. am ajuns pana la partea care imi cere cd keyul Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Eu credeam ca nu ai incercat sa reinstalezi win... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum