Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

din doua 3

89-CEC

Postări Recomandate

am primit de la munca doua bucate osci:HM303-6(prob e pe verticala) si HM1004-2A la asta problema (zic meseriasii)este din tub,deoarece baga descarcari (flash-uri).se mai pot recupera cumva?!as inclina pentru cel cu tubu si ma gandeam daca e sa schimb tuburile intre ele.inca nu mi-am bagat nasul in ele ,nu inainte de a vedea ce mai spun si meseriasii nostrii ca de astia deja ma ia cu greatza(sunt ca "salaor" electronist in D).un ultim indiciu-cel cu tubu are aceasta buba dupa o cazatura.cu respect catalin

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 89-CEC

2

• Felis

1

Top autori în acest subiect

am primit de la munca doua bucate osci:HM303-6(prob e pe verticala) si HM1004-2A la asta problema (zic meseriasii)este din tub,deoarece baga descarcari (flash-uri).se mai pot recupera cumva?!as inclina pentru cel cu tubu si ma gandeam daca e sa schimb tuburile intre ele.inca nu mi-am bagat nasul in ele ,nu inainte de a vedea ce mai spun si meseriasii nostrii ca de astia deja ma ia cu greatza(sunt ca "salaor" electronist in D).un ultim indiciu-cel cu tubu are aceasta buba dupa o cazatura.cu respect catalin

Tubul ala in care apar descarcari a patruns aer in el asa ca mai e bun doar la deseuri de sticla daca tuburile au acelasi cod atunci poti utiliza tubul din 1 in altul daca nu atunci depaneaza amplif Y de la ala defect
Link spre comentariu

Tubul ala in care apar descarcari a patruns aer in el asa ca mai e bun doar la deseuri de sticla daca tuburile au acelasi cod atunci poti utiliza tubul din 1 in altul daca nu atunci depaneaza amplif Y de la ala defect
Aparatele functioneaza foarte bine.http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=19&t=33747Multumesc totusi pentru interventie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări