Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum instalez visual C ?

Gerula

Postări Recomandate

Ma chiunui sa instalez visual C, dar nu reusesc.Caut pe DC++ vre un kit ceva.De pe NET nu am putut sa instalez nimci pentru ca la downloadare imi da mereu eroare cam dupa ce descarc vreo 50MB.Am vazut ca pe DC++ apare in Visual Studio, iar pe asta nu stiu cum sa-l instalez.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

4

• Gerula

2

• cipricoder

1

• niku_dj

1

Top autori în acest subiect

Am reusit. Compilatorul C e free, adica nu este nimeni "posesorul" drepturilor de autor.Prostia pe care o facusem eu este ca trecusem fisierele TEMP ale Windows-ului intr-un disc virtual creiat din RAM.Facusem asta ca sa mearga mai repede windows-ul.Acum am refacut si merge.Pentru cine e curios cum se face asta: se da click dreapta pe My Computer si apoi PropertiesIn tabul Advanced se da Environment Variables si acolo se modifica cele TEMP si TMP din "ferestra" de sus si cea de jos.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
:offtopic2 offtopicacuma fara sa exageram dupa parerea mea 70% (daca nu si mai bine) din softurile folosite la noi sunt piratatate(nu ma refer la freeware)stiu ca nu e bine.... dar este destul de adevarat... nu toata lumea isi permite... pelanga asta sunt unii care desi isi permit tot nu si le cumpara...ontopicvisual c nu ii asa greu de instalat... mai ales daca ai un cd bun :nas:
Link spre comentariu

tot offtopic: da, corect, da' n-avem voie nici sa vorbim despre asta... ca cica facem reclama negativa micro$oft... de parca mai e nevoie, la cata isi face singur-singurel, lansand bloatware cu mare galagie!!!... :bataie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări