Vizitator marcelpreda Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 salut, sint ff incepator. acum citeva zile mi s-a ars un transformator la o minicombina. Dupa masuratorile de le-am bagat eu, se pare ca este "primarul" dus. Vreau sa inlocuiesc transformatorul, dar nu stiu care este tensiunea de iesire. Nu are nici o indicatie pe "borne". Exista un singur cod statzat "101-481281-35F" Exista vreo posibilitate sa imi dau seama de valoarea tensiunii de iesire folosind acest cod ? Este ceva destul de mic ca si dimensiuni. Cam ca o cutie de chibrituri p Lungime X Latime, iar grosimea dublu decit cea a unei cutii de chibrituri. Combina e AEG MC 4415 CD/MP3 , ca mai jos http://www.etv.de/product_info.php/info ... uasabnslq2 Multam. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Vezi ca trebuie sa aiba o siguranta termica inseriata cu primarul, o strapezi si merge din nou, numai sa nu fie intr-adevar ars de tot. Link spre comentariu
Vizitator marcelpreda Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 merci de info.Pe el mai scrie: THERMAL FUSE FITTED D125'C .Ma gindesc ca ar trebui sa aiba ca zici tu.din pacate nu ma prind unde e siguranta.trebuie sa desfac o parte din izolatie ? Link spre comentariu
Vizitator marcelpreda Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 gata, rezolvat.am gasit siguranta.e ok acum.Pentru siguranta o sa ii cumpar totusi o singuranta termica sa o inlocuiesc pe celalata.multam Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 se gasesc mai greu. totusi ca sa fii sigur masoara acuma cit scoate si scrie cu markerul pe traf ca sa stii pe viitor Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 sau te puteai orienta dupa tensiunea de lucru a condensatorilor de filtraj... aia electrolitici... Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 ai zis bine te puteai orienta in sensul ca nu putea fi ami mare decit tensiunea de pe cond de filtraj. totusi nu e o solutie : ce te faci daca nu au avut condensatori la o anuimta tensiune si au pus mai mari (mie mi s eintimpla chestia asta) Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Sint mai multe indicii ce trebuie verificate: Uce la trz finali, sau c.i. folosit, stabilizatoarele, etc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Sau daca se alimenteaza si la baterii... vezi ce tensiune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum