zal Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Frate, eu m-am exprimat în afara subiectului, sau ptr. anglofili: offtopic. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 body_soull am vazut cateva dintre post-urile tale si modul cum le raspunzi colegilor de pe forum ma face sa cred ca nu prea ai nimerit unde trebuie, aici pe forum trebui sa-ti respecti colegii asa cum si ei te respecta pe tine, la urma urmei ei doar incearca sa te ajute si crede-ma ca dupa acest forum CHIAR AI CE INVATA. Aici sunt colegi f experimentati si care te vor ajuta de fiecare data trebui doar sa ai grija ce postezi si unde postezi si mai ales sa fii respectuos. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 bai frate eu vb de linkul catre amplificatorul F5 al lui Nelson Pass de 50 w despre care vb nosfet de zice ca-i simplu...ce e asa greu de inteles si ce e in afara subiectului....????In primul rand, F5 al lui Nelson are 25W in clasa A, si in al doilea rand, daca te uitati mai cu atentie la sectiunea de scheme vedeai linkul poatat acolo. Totusi ti-l postez si aici:http://www.firstwatt.com/downloads/F5-om_sm-080527.pdfSi intr-adevar fii mai retinut si conformeazata stilului forumului, aici nu e o carciuma de cartier in care vine cate un frustrat si da cu piciorul in usa si apoi cu pumnul in bar! Link spre comentariu
Metallman Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Daca tot esti "la inceput", orienteaza-te catre ceva simplu... Un LM3886 spre exemplu. http://www.circuit-projects.com/audio-c ... oject.html Ai acolo detalii si pcb. Vezi si pe forum pe aici ca nu duce lipsa de scheme si proiecte.Majoritatea schemelor sunt testate. Spor la lucru :yahoo: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum