Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare schema amplificator 50w

eduard_florentin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EmyRulz

4

• mosfet

2

• eduard_florentin

2

• zal

2

Top autori în acest subiect

body_soull am vazut cateva dintre post-urile tale si modul cum le raspunzi colegilor de pe forum ma face sa cred ca nu prea ai nimerit unde trebuie, aici pe forum trebui sa-ti respecti colegii asa cum si ei te respecta pe tine, la urma urmei ei doar incearca sa te ajute si crede-ma ca dupa acest forum CHIAR AI CE INVATA. Aici sunt colegi f experimentati si care te vor ajuta de fiecare data trebui doar sa ai grija ce postezi si unde postezi si mai ales sa fii respectuos.

:bataie

Link spre comentariu

bai frate eu vb de linkul catre amplificatorul F5 al lui Nelson Pass de 50 w despre care vb nosfet de zice ca-i simplu...ce e asa greu de inteles si ce e in afara subiectului....????

In primul rand, F5 al lui Nelson are 25W in clasa A, si in al doilea rand, daca te uitati mai cu atentie la sectiunea de scheme vedeai linkul poatat acolo. Totusi ti-l postez si aici:http://www.firstwatt.com/downloads/F5-om_sm-080527.pdfSi intr-adevar fii mai retinut si conformeazata stilului forumului, aici nu e o carciuma de cartier in care vine cate un frustrat si da cu piciorul in usa si apoi cu pumnul in bar!
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări