Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare schema amplificator 50w

eduard_florentin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EmyRulz

4

• mosfet

2

• eduard_florentin

2

• zal

2

Top autori în acest subiect

50w pe lampi e scump si trebuie ceva experienta pentru a-l pune in practica.Ca sa nu mai vorbim ca e periculos. :nebunrau: Cauta in prima rubrica a acestei sectiuni. E plin de scheme. Recomand leach amp. Are 100w, numai bun pt casa.

Link spre comentariu

E o discutie pe diyaudio.com, cu amp-ul diy preferat si in general amplificatoarele lui Nelson Pass (diferite versiuni de Aleph in primul rand) sunt cam pe primele locuri in preferinte, poti opta pt oricare dintre ele, in functie de putere, alimentare si ce mai cauti.

Link spre comentariu

Vine iarna, bagi amp-ul sub pat noaptea sa-ti tina de cald si n-ai treaba :da postat cineva ieri cred, tot aici pe forum, un link catre amplificatorul F5 al lui Nelson Pass; dupa (daca) ce reusesc sa termin toate balariile de care m-am apucat, de ala m-as apuca.2*25W - mai mult decat suficient pentru o camera de bloc, 2*180W consum, 2*24V alimentare adica nu mai dai faliment cumparand conzi la 100V, e foarte simplu de facut si de reglat (are piese putine), cablajul e mic nu are mai mult de 10*10 cm, nu are niciun condensator pe semnal, o singura pereche de finali pe canal. Finalii se gasesc si sunt ieftini, 5 roni bucata daca nu gresesc.Eu la asta m-as uita daca ar fi sa ma apuc acum de un amp: tensiune de alimentare mica, maxim 2*50W, simplitate si piese accesibile ca pret si disponibilitate.

Link spre comentariu

Ok. Mul?umesc frumos. Nu o s? m? apuc de ceva pe l?mpi, nu am suficient? experien??. M-ar fi interesat ?i dimensiuni reduse (ori în clasa A trebuie sa am un "babanscaia" radiator ?i un "babanscaia" transformator) dar dac? nu se poate altfel pentru o audi?ie irepro?abil? asta e, o s? m? orientez c?tre clasa A. Mul?umesc înc? o dat?.

Link spre comentariu
Vizitator body_soull

bai frate eu vb de linkul catre amplificatorul F5 al lui Nelson Pass de 50 w despre care vb nosfet de zice ca-i simplu...ce e asa greu de inteles si ce e in afara subiectului....????

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări