Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emisie/receptie semnal audio

Vizitator costas

Postări Recomandate

Vizitator costas

Buna ziua stima?i forumi?tiSunt nou pe aici ?i n-am cuno?tin?e prea vaste legate de electronic?. Vreau s? v? cer ajutor pentru urm?toarea chestiune:Sunt DJ în timpul liber (un hobby de altfel transformat în job 2 s? zic a?a). Am 2 boxe active FBT MAXX 5A. Dup? cum probabil ?ti?i, semnalul din mixer merge la boxe printr-un cablu balansat ?i acesta este amplificat de amplificatoarele din dotarea acestora. Vreau s? scap de cablul de semnal de la mixer, adic? s? folosesc 2 emi?atoare pentru semnalul care iese din mixer ?i s?-l recep?ionez la boxa printr-un recptor. Boxa fiind activ? am ?i sursa de alimentare pentru receptor, Problema e c? nu a? vrea s? pierd din calitatea semnalului. Mai trebuie ?inut cont de faptul ca nivelul acestuia îl reglez din mixer (volumul).Nu m? pricep foarte tare - pasiunea mea pentru electronic? a murit odat? cu finalizarea unui curs de repara?ii radio acum mul?i ani a?a c? a? fi dispus s? pl?tesc pentru executarea unor astfel de deviceuri.A?tept întreb?ri, comntarii, sfaturi - numai s? nu da?i cu pietre.Mul?am fain

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cirip

2

• Blind

1

• djgabryel

1

Top autori în acest subiect

De ce vrei sa te complici cu asa ceva? Cu cat bagi mai multe "chestii" in lant, cu atat apar mai multi paraziti iar calitatea sunetului scade. Nu mai amintesc de micsorarea calitatii sunetului datorita emitatorului...

Link spre comentariu
Vizitator costas

HmM? gândeam c? se poate realiza ceva performant. Pentru mine ar fi un câ?tig extraordinar pentru c? pot s?-mi a?ez boxele unde vreau ?i nu risc s? ia cineva cablul în picioare.

Link spre comentariu

uite aici o schema de emitator si una de receptor pentru ce iti trebuie tie. foloseste module de RF de la AUREL. tot am zis ca o sa o incerc si eu dar nu am avut timp. poate o incerci tu si imi spui si mie cum merge :da modulele astea le am gasit la TME destul de ieftin aprox 25 de lei

Link spre comentariu

Costas,

Nu te incurca cu improvizatii. Dat fiind ca ceea ce faci pare mai mult decat un hobby, calitatea conteaza. Trage un ochi aici: http://www.samsontech.com/products/bran ... ?brandID=1 Asta e pagina de start, dar scotoceste pe acolo.

Chiar si daca vei cumpara ceva, daca zici ca nu ai cunostinte prea vaste de electronica, probabil ca va trebui sa apelezi la ajutorul cuiva care se pricepe ptr instalare/conectare.

Cirip

Link spre comentariu
Vizitator costas

Costas,Nu te incurca cu improvizatii. Dat fiind ca ceea ce faci pare mai mult decat un hobby, calitatea conteaza. Trage un ochi aici: http://www.samsontech.com/products/bran ... ?brandID=1 Asta e pagina de start, dar scotoceste pe acolo.Chiar si daca vei cumpara ceva, daca zici ca nu ai cunostinte prea vaste de electronica, probabil ca va trebui sa apelezi la ajutorul cuiva care se pricepe ptr instalare/conectare.Cirip

Ai perfect? dreptate - n-ar trebui m? încurc cu improviza?ii. E adev?rat c? a devenit mai mult decât hobby ?i sunt ?i cumva perfec?ionist. Oricum n-a? vrea s? fie afectat? calitatea sunetului a?a cum am spus ?i în primul post. Din p?cate, nu prea g?sesc ceva dedicat aplica?iei mele de aceea m-a gândit c? se poate construi.Apropo de Samson, si alti producatori - crezi ca http://www.samsontech.com/products/prod ... &brandID=1 ar pute fi folosit la ce vreau eu?Am un mixer Souncraft Spirit E6 ?i FBT MAXX 5A.Mul?umesc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări