Vizitator bazuca Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Vreau sa fac un dispozitiv de urmarire GPS . Am gasit pe net asta: http://tinkerlog.com/2007/07/13/interfa ... ile-phone/ Dar nu am inteles exact daca trebuie sa programez intr-un fel modulul GPS ( GM862) sau e suficient sa introduc cartela SIM si sa sun.....( Banuiesc ca trebuie un pic de programare , dar cum a acces la GM862 ? ; prin RS232? ) Ce parere aveti ? Credeti ca e buna schema? Link spre comentariu
Abram Burel Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 In varianta de pe link, modulul GSM/GPS nu se programeaza in nici un fel. Doar AVR-ul. Nu am apucat sa citesc ce a facut pana la urma cu posibilitatea de programare (Phyton) inclusa in modul. Link spre comentariu
Vizitator bazuca Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Da , am citi mai cu atentie , si trebuie sa programez doar uC . E cam greu sa gasesc piesele , daca aveti sugestii va rog nu ezitati... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum