Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio Expo Bucuresti

feri.visky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

5

• yo3ihg

4

• fcon

2

• radianr

2

Top autori în acest subiect

Dintre piesele rare mentionam aparatul pe care s-a intregistrat proclamatia regala de la 23 august 1944

Proclamatia regala a fost inregistrata pe disc de 78 rot/min, nu pe banda. Inregistrarea a fost facuta la Palatul Regal, nu in studioul radio. In concluzie: este vorba de un apart portabil de inscriptionat discuri. Te as ruga sa faci poze mai amanuntite la acest aparat si sa incerci sa afli mai multe detalii.
Link spre comentariu

Anuntul expozitiei:

http://www.srr.ro/promo/evenimente/2008/20081020.htm

http://www.proradioantic.ro/?id_stire=26

de aici puteti descarca si catalogul, incepand de maine...

Poze o sa punem dupa... sper sa iasa bine...

Pentru cei care nu au timp/chef sa intre pe link-urile de mai sus, repet si eu invitatia lui Feri:

Maine Vineri 24 octombrie la 11:00 se deschide expozitia in holul Salii de concerte Radio (Str. Gen. Berthelot).

Va asteptam ca sa ne cunoastem "in direct" si sa admirati piesele de colectie aduse unele chiar de departe (Feri si Misa).

Link spre comentariu

Pentru cei care nu au timp/chef sa intre pe link-urile de mai sus, repet si eu invitatia lui Feri:

Maine Vineri 24 octombrie la 11:00 se deschide expozitia in holul Salii de concerte Radio (Str. Gen. Berthelot).

Va asteptam ca sa ne cunoastem "in direct" si sa admirati piesele de colectie aduse unele chiar de departe (Feri si Misa).

Nu uitati: POZE! POZE!
Link spre comentariu

Comentarii? Pareri?...pai daca l-am descarcat si apoi l-am dat mai departe...excelent! Regreetul meu (f.mare) este ca nu am putut lua parte la vernisaj. Abia astazi am sa trec pe acolo.Felicitari tuturor organizatorilor si mii de multumiri!

Link spre comentariu

Am trecut un mare hop... Am fost fericiti dar si super obositi, entuziasmati dar si tristi dar pana la urma a fost bine... deci suntem si bucurosi ca ceea ce ne-am asumat am indeplinit.

Asociatia, care nu a implinit inca un an de existenta a stat alatur de Radio Romania cu venerabila varsta de 80 de ani ...

Am urat ca Radioul sa spuna Adevarul si numai Adevarul...

A fost trist sa vezi ca inafara de Radio, Noi, Muzeul National de Istorie, catva academicieni si vizitatori, nici un reprezentant al culturii al primariei sau a consiliul local nu a fost prezent! (Cu toata promisiunea Muzeul Tehnic Bucuresti si nici Muzeul Tehnic Iasi nu au onorat acest eveniment major, unic din istoria radioului de pe la noi...)

Mai pe larg pe situl Asociatiei http://www.proradioantic.ro/?id_stire=26

Link spre comentariu

eu tot nu pot incarca pozele pe site, zice acolo max size 1gb, fisierul meu are 130mb, si imi apare "file too big" :sparge:abia acum am vazut ca pozele mele sunt deja pe serverul lui skaarj, cum ai reusit sa le iei, ziceai ca nu merg cu rapid share?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări