tiristor Postat Octombrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Pt mai multe lamuriri pe Protv la ora 16 videochat cu ministrul Korodi. Link spre comentariu
Purple Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 ...iar acei 90% ii ia de fapt firma care realizeaza instalatia. Nu ma deranjeaza cat timp eu platesc doar 90%. Sa vedem firma cat cere... Link spre comentariu
djdansmart Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Au auzit acum la stiri si e dupa cum spuneam: exista un buget de 400 mil lei pt persoane fizice si merge dupa regula, primul venit, primul servit. Se depunde o cerere la furnizorii de echipamente de genul asta.Da..asa este..este adevarat..subventionare 90% in care intra celule fotovoltaice si panouri de incalzit apa.Spuneau ca pt o casa ar costa cam 3000 euro din care clientul ar plati doar 10% restul platind statul..e un proiect destul de mare! Pe de o parte mi se pare o prostie..ar trebui inainte de acordarea acestor subventii sa se faca un soi de ancheta sociala..va dati sema ca peste jumate din oferta vor beneficia tot "smecherasii" din aceasta tara!Acum urmeaza sa se incheie niste licitatii cu firmele care vor participa! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 la produsele green care vor aparea pe hi-end.ro se va facea acea subventie de 90%?... Link spre comentariu
Vizitator bogdanp9 Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Din cate am inteles eu sunt mai multe aspecte ( cum suna ) ): - firmele care vor oferi aceste produse+servicii ( montare ) vor fi atent selectionate => interese/nepotisme, spaga Asta nu ar conta neaparat pentru omul care plateste pana la urma doar 10%, deci se poate neglija. - sunt doar 25000 de astfel de subventii => va fi "coada" pentru ele si doar cei cu proiecte si studii facute bine ( sau de cine trebuie ) vor fi alesi. Pe de alta parte aceasta operatiune este si cu scop publicitar. Daca lumea va auzi pareri pozitive despre aceste sisteme vor cauta sa cumpere si ei, ceea ce e un lucru bun. Le urez succes celor care incearca sa obtina subventia si (era sa uit) proiectele trebuiesc depuse pana la o data limita asa ca grabiti-va. Link spre comentariu
Vizitator corina Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 multe salutari! ma intereseaza acest subiect grozav de tot! acum pe toate posturile tv se prezinta acest program , iar pe www.mmediu.ro se gaseste ,,ghidul,, sau ceva de genul asta. termenul limita de depunere a cererii de inscri8ere e 28 noi dar firmele inca nu s-au aprobat. pentru ong.uri si persoane fizice subventia e de 90%. astept noutati de la D.V oASTRA . CU RESPECT1 VA SALUT!!!!! Link spre comentariu
tiristor Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Nu dati cu pietre.Dar m-am interesat sa vad pretul panourilor solare separat sau cu boilere.Sume ca te ametesc.am facut o comparatie cu sumele care ar fi pt panouri compacte Panou+ boiler la unguri e 384000ft.cam=5760lei.Dar sunt si mai scumpe.Cei ce stiu maghiara pot sa intre pe www.okocenter.hu . Link spre comentariu
Vizitator Sh3r1ff Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Mda... Refeitor la subventia de la stat de 90% bla bla ... Va pot spune din surse sigure ca este o mare abureala, ca idee sunt etinatorul unei firme ce se ocupa cu importul de panouri solare si cand am auzit de treaba asta in ro.. ca tot omul am sarit direct sa vad ce si cum... Si am inceput sa pregatesc dosarul scot ghidul la imprimanta si dai si cauta diverse lucruri pe care le cereau ei... am ajuns la anumite puncte unde iti cereau sa ai cont facut la trezoreria romana din contul cu fonduri nerambursabile.... poate sunt eu prea idiot dar voi ati putea avea contul asta? sau mai bine zis un cetatean de rand care are un SRL ? Asta ar fi un stop in ghidul lor.. Urmatorul pas era sa fi platitor la ministeriul mediului de minim 2 ani (taxa de mediu).. dar in inceputul ghidului spunea ca firma trebuie sa aiba minim 1 an de rulaj.... in fin am renuntat ... mi se parea deja aburitor... Cireasa de pe tort a fost, dupa ce se terminasera ¨inscrierile¨ si deja se anuntasera firmele aprobate de minister.. care aceste firme nu sunt nicidecum firme a unor incepatori... sunt tot firmele celor mari... De pretul oferit per panou solar nici nu vreau sa commentez... 3000e pentru 1 panou solar cu un boiler amarat si montajul platit aparte...pfff... e cu un profit de 100% Concluzie o mare abureala... In cazul in care sunt doritori de informatie exacta in panouri solare www.panosolare.com Link spre comentariu
UltimateW Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 http://www.panourisolarepret.ro/sistem- ... mica-.html asta e cel mai ieftin care l-am vazut, proiectul asta e o mare prostie. Link spre comentariu
TEDDY R Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Pa Pa subventia...... Link spre comentariu
Vizitator CATALINMUNTE Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Salut. Din surse "sigure" va pot spune ca acest program nu va merge mai departe. Va exista un program prin care in special institutiile statului vor beneficia de subventii de la stat. Se va intocmi un proiect pentru lucrarea care trebuie executata si cu acel proiect institutia va merge la Ministerul Mediului pentru aprobare. Daca a primit aprobare pentru proiect atunci va organiza licitatie pentru lucrarea respectiva. Cota de 90% nu mai este valabila. Nu vor mai exista firme acreditate. Atentie nu se vor monta nici la asociatile de locatari deoarece toti cei din minister stiu ca aceste instalatii nu sunt eficiente montate la bloc. Este o forma mascata de a spune populatiei ca nu mai capata subventii tocmai de aceea acest program a fost legat si de programul de reabilitare a blocurilor. Pana se vor termina de reabilitat blocurile va trece vara si vor spune ca nu mai este oportun sa se monteze panouri si ca o sa lase montajul panourilor pentru anul viitor. Ideea era ca suntem mintiti in fata. Ne cred prosti pe toti. Tin piata blocata tocmai pentru a dispare de pe piata anumite firme mici care furnizau astfel de echipamente la niste preturi mult mai mici decat marile companii. Din Octombrie anul trecut de cand a aparut proiectul CASA VERDE toata piata a inghetat. In acest interval de timp cate firme credeti ca au disparut de pe piata? Dar daca mai tin piata blocata inca doua luni cate firme vor mai disparea? Si uite asa raman pe piata numai "Marii jucatori" si cu niste preturi pe masura. Tot ei vor participa la licitatii si datorita preturilor mari or sa aiba de unde sa dea si comisioanele grase. Aceasta este parerea mea si informatiile pe care le detin. Deci fratilor toti cei care vreti sa va puneti panouri solare subventionate pe case, renuntati la idee. Nu vor fii subventionate pentru "prostime". Link spre comentariu
Vizitator fszfox Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 asa sa le ajute Dumnezeu, daca ei cred in El, ca bea-u facut sa steptam demararea programului CASA VERDE, nu imi este mie de patronii firmelor care si-u facut stocuri, ci de noi cei care am crezut ca vom primi subventia, desi eu in special nu mi-am facut planuri... dar fiind un ecologist ma gandeam ca se mai sensibilizeaza lumea. Tariceanu cu toata gasca lui ne-au facut-o ca era inainte de alegeri. sa le fie rusine... eu vreau sa imi fac un panou solar pt apa calda (home made) cine se baga la discutii? Link spre comentariu
Vizitator CATALINMUNTE Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 asa sa le ajute Dumnezeu, daca ei cred in El, ca bea-u facut sa steptam demararea programului CASA VERDE, nu imi este mie de patronii firmelor care si-u facut stocuri, ci de noi cei care am crezut ca vom primi subventia, desi eu in special nu mi-am facut planuri... dar fiind un ecologist ma gandeam ca se mai sensibilizeaza lumea. Tariceanu cu toata gasca lui ne-au facut-o ca era inainte de alegeri. sa le fie rusine... eu vreau sa imi fac un panou solar pt apa calda (home made) cine se baga la discutii? Salut.Sa inteleg ca vrei sa iti faci un panou solar plan. Cum te-ai gandit sa il faci? Pleci de la o schita pe care o ai? Ai facut un calcul pentru materialele necesare si cat te costa? Link spre comentariu
Vizitator CATALINMUNTE Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Este oficial. Programul "Casa Verde" va incepe sa functioneze de pe data de 1 iulie. Pentru mai multe detalii va rugam vizitati pagina de internet: http://www.evz.ro/detalii/stiri/panouri ... 98755.html Link spre comentariu
vfp_marius Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Daca e asa ma bag si eu.Problema e ca daca produc mai mult decat consum ar trebui sa ma plateasca Electrica.Am auzit ca sunt tari in care sunt implementate contoarele care inregistreaza in ambele sensuri.ELECTRICA da te plateste da cu cat vor ei ,si sa nu crezi ca daca ai ca consumi 100kilo sa zic pe luna si bagi in retzea 50 kilo ei vor face diferentza si tu platesti doar 50 , na na na tre sa indeplinesti anumite conditzii curentul sa fie in faza cu al lor ,sa fie pur sinus ,si mai multe ,mai tre sa dai si ceva taxe stalului 16% pe profit si te doare capul rau . contoare de care zici sunt deja montate . AM EU , de la energobit cauta pe gooagle ACE 2000.parerea mea e sa poduci sa stochezi undeva energia si so consumi cand ai nevoie fara sa dai nimanui ,si atunci sigur vei consuma mai putzin de la electrica si vei faca ceva economie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum