tiristor Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Fratilor is uimit ca ce propunere grandioasa au anuntat ziarele si televiziunea.Bun,eu sunt interesat de asemenea panouri sau instalatie,cica din noembrie sau decembrie se livreaza,dar mama lor la tati ca nu zic ce acte si unde depui cererea?Ce firma iti livreaza marfa ....etc.As vrea sa vad poarerea voastra. Tare curios oi fi cine va beneficia de aceste instalatii? Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 despre ce vorbesti????? Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Vin alegerile ? Link spre comentariu
mosfet Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 despre ce vorbesti?????E o propunere de lege, ca statul sa subventioneze in proportie de 90% investitiile in energie alternativa, ale persoanelor fizice. Link spre comentariu
ssilvviu Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Daca e asa ma bag si eu.Problema e ca daca produc mai mult decat consum ar trebui sa ma plateasca Electrica.Am auzit ca sunt tari in care sunt implementate contoarele care inregistreaza in ambele sensuri. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 90% mi se pare enorm de mult, mai e putin si ti-l da pe moca, nu prea imi vine a crede.... Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 ... mai ales ca e vorba de romania!!!... Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Or fi facut astia vreun "short list" cu ministrii care isi vor rambursa piscina cu incalzire solara de la buget... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Cea mai tare faza: Banii vor veni din "TAXA DE POLUARE" - asta chiar ca e prea tareee:)A.. si din cate am inteles ELECTRICA este OBLIGATA PRIN LEGE sa cumpere curent de la tine daca detii panouri, eoline, etc. Link spre comentariu
mosfet Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Adevarul e ca e putin dubios, adica imi voi cumpara ca si persoana fizica, un panou cu celule fotovoltaice in valoare de 10 mil, cu doar 1 mil? Cel mai probabil va fi ca si la Rabla, adica oferta limitata, primii nu stiu cati, asta in cazul in care trece legea. Link spre comentariu
rasputin Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Acum , pe langa cele spuse de dv. ( alegeri , Rabla ) ar mai fi : Cineva sus pus , care a prins de veste ca in alte state ale UE se aloca bani pentru astfel de proecte ( deci si la noi trebuie la fel -doar suntem membru ,nu ?! ) , e hotarat sa puna mana pe acesti bani .Cum ...!?. Simplu : ARE GRIJE CA PROPUNEREA SA DEVINA LEGE ;are grije ca firma sa sa fie singura agrementata sa importe instalatiile in cauza si sa le comercializeze .Acum un alt aspect , ( spun gurile rele) acei 90% cumparatorul nu-i va vedea niciodata , dar va fi sa-i vada , direct si nemijlocit , importatorul .La prima vedere cumparatorul n-are ce drac sa comenteze pentru 10% cit plateste , numai ca o astfel de acordare a subventiei va fi sa reduca diversitatea ofertei si va elimina concurenta .Acest fapt va face loc pe piata la produse a caror eficienta lasa de dorit , a unor produse a caror pret nu va fi tocmai cel corect si nimeni nu va avea nimic de obiectat ( ce vrei domle ? ..., ai ai luato aproape moca ,.. 10% domle ,.. pomana .. , nu ?!). PS. Prin "Cineva sus pus " A SE INTELEGE GRUPURI DE PERSOANE SI INTERESE . Link spre comentariu
tiristor Postat Octombrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Am crezut ca daca va intereseaza ve-tio cauta pe Google si va documentati.Proiectul e demarat de Danamarca si prin fonduri PHARE nerambursabil.Tu trebuie doar sa demonstrezi ca poti plati ce-i 10%.Demararea proiectului incepe din noembrie sau cel tarziu in decembrie. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Doamne ajuta sa fie adevarat, problema e ca toata lumea se va ingesui, iar mocaciuni NU exista. Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 daca nu ma inseala rau memoria, parc-a mai fost o tentativa d'asta cu niste ani buni in urma... Link spre comentariu
mosfet Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Au auzit acum la stiri si e dupa cum spuneam: exista un buget de 400 mil lei pt persoane fizice si merge dupa regula, primul venit, primul servit. Se depunde o cerere la furnizorii de echipamente de genul asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum