Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Maniac sound sistem [M'N'C']

Vizitator UncleFucker

Postări Recomandate

Vizitator UncleFucker

Sunt alte difuzoare probaibl la fel de bune ca si SAL :lol: .Iar la pret sunt comparabile.

Daca va intereseaza am gasit niste incinte pe care le sugereaza producatorul pe linkul asta: http://www.mnc.hu/katalogus.html

Daca a mai construit cineva incinte cu difuri mnc sa ne spuna si noua cum canta sau cum urla.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xman

2

Eu mi-am facut incinte cu MNCDepinde ce difuri de la ei vrei sa folosesti.Au si ei de la "naspa" la "profi".Din ce-am vazut eu, sunt ceva mai buni decat SAL.Ce vrei sa stii mai mult ?Intreaba mai in detaliu si iti voi raspunde.PS.Uita-te in stanga si vei vedea ceva boxe cu MNC seria CDCone

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

De la MNC eu mi-am luat 30412 (seria CDCone, da stiu, e un numar dar asa IL CHEAMA, asta e) care merge bine pe cutie inchisa de 20-30 litri, numa' buna pentru inceput, si coboara suficient.Atentie: desi pe site (reclama) scrie ca are 600W el are mai degraba 100 reali.Pe site la Trioda (astia il achizitionau din ungaria ultima data cand am verificat) era la 1.600.000 lei. Daca nu il mai au pe oferta poti sa ii suni sa-ti spuna pretul actualizat (de obicei aduc si ce nu se afla pe oferta).Ar parea putin scump pentru un dif de 12" dar tinand cont ca merge lejer in cutie inchisa si coboara OK ...Altceva mai simplu ...Numai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări