Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare Hi-Fi, Hi-End

Vizitator zolee

Postări Recomandate

Vizitator zolee

Buna Din moment ce sunt multe persoane pe aici care se pricep propun sa discutam putin de parerea voastra vizavi de difuzoarele Hi-Fi, Hi-End ce se pot gasi pe la noi!!!! As prefera sa ne abtinem de difuzoare gen Peavey....Eminence si alte difuri care dupa parerea mea in principal sunt create pentru aplicati PA!!! Ma gandesc la variante de incinte care contin maxim difuzoare de 10"-12" :roll: configurati care sunt utilizabile in locuinte de bloc, spatii care nu depasesc 10m - 6m. Eu personal sper anul acesta sa reusesc sa-mi construiesc o pereche de boxe in sistem stereo care pe urma sa il pot completa pana la un sistem 5.1!!! Astept parerile voastre!!! Numai discutand si schimband parei avem sansa sa invatam lucruri noi!!! Cei care cred ca stiu tot sa se abtina!!! :evil: P.S. bugetul alocat ar fi pe undeva 100 $ pentru difuri de bass medii 50$ pentru difuri de inalte + filtre si cuti care ma gandesc sa fie construite din MDF de 25mm si fata boxei dublata la 50mm (in prima faza ma gandesc la un proiect pe 2 cai fiind mai usor realizabil si pe urma completat cu un subwoofer) :shock: :shock:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ReLLaXX

1

Vizitator zolee

Buna Numi vine sa cred ca stam asa de prost :lol: :lol: . Zilele astea am discutat cu Daniel Nita si din cate am inteles au de gand sa faca un import de difuzoare Vifa. Vasile (dr Visaton) in idea ca .... recomandami o varianta pe 2 cai de la Visaton! 8) 8)

Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze

Sincer sa fiu, nu cred ca exista in toata soseaua Pantelimon om care sa dea 186 Euro pe un tweeter TL 16 H in 8ohmi / 150W de la Visaton. Intr-adevar, este un tweeter deosebit, dar calitatea costa mult, iar romanul nu-si poate permite, inca, calitate! 186 Euro inseama mult mai mult decat salariul a peste 60% din bucuresteni... Poate ca tweeterele la 50$ ar fi mai accesibile, dar daca ne gandim stereo... iar murim de foame o luna de zile pentru a ne cumpara tweetere.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Buna Numi vine sa cred ca stam asa de prost :lol: :lol: . Zilele astea am discutat cu Daniel Nita si din cate am inteles au de gand sa faca un import de difuzoare Vifa. Vasile (dr Visaton) in idea ca .... recomandami o varianta pe 2 cai de la Visaton! 8) 8)

Vifa se aduce din pacate de 2 ani dar nu vine :cry: Pe situl visaton germania ai o gramada de schite pentru tot felul de incintehttp://www.visaton.com si cauti la http://www.visaton.com/english/uebersicht/6_20_u.html
Link spre comentariu
Vizitator zolee

Multumesc pentru raspuns!! Ma gandeam si eu din moment ce le faci atata reclama la Visaton si banuiesc ca ai si avut de a face cu ele imi recomanzi si tu o solutie doua asa din cate le-ai auzit si tu (Vasile). Oricum astept raspunsul si altor persoane. Weekend placut pentru toata lumea. :P

Link spre comentariu
Vizitator zolee

OK Perfect! Dar nu inteleg atunci de ce tot ocolesti raspunsul oferami 2-3 variante asteptam sa vedem ce au de zis si alti si gata!!!Multumesc :cry: :arrow:

Link spre comentariu

Cred ca zolee se referea la variante de configuratii pentru boxe, cu difuzoare Visaton. Daca variante nu exista inseamna ca nu exista nici difuzoare? :lol: Si sunt sigur ca nu e asa. :wink: Asteptam pareri din partea celor avizati. Si eu as fi curios de un proiect de genul asta.

Link spre comentariu
Vizitator zolee

SalutOk sunt de acord situl este plin de proiecte nimic mai simplu, dar eu sunt curios de parerea ta vizavi de experianta acumulata pana acum construind si testand diferite variante, sau sa inteleg ca nu ai facut nici una pana acum? :oops:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări