Vizitator drone Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Salut,Cine poate sa-mi spuna de unde iau si eu un termostat cu sonda exterioara? La caracteristici sa fie mic,ieftin,si rezistent. Link spre comentariu
Vizitator drone Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Chiar nimeni de pe tot forumul nu poate sa-mi dea un raspuns?? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 pai la ce temperatura vrei tu sa-l folosesti?aveau la conex unul cu sonda K si microcontroler..... Link spre comentariu
Vizitator drone Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 intre 50 si 80 grade celsius Link spre comentariu
fenobarbital Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Exista un termostat cu termocupla (pina la 400 grade celsius), bazat pe 7107 , 2 AO, afisaj si programare prin rotary switch, cu alimentare direct de la retea 220V, si iesire pe releu. Daca vrei da-mi reply pe PM si iti dau detalii de ce si cum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum