Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help! - Hirie in tiwtere

spinach

Postări Recomandate

Ajutor fratilor , ma obsedeaza ca hirie tiwterele de la boxe . De 1 saptamina ma gindesc numai la asta ; nu mai am liniste ;boxele sint cumparate de 1 an .

Am bagat urechea in fiecare si m-am convins. Dupa mintea mea , un tiwter trebuie sa se auda ca un pahar de cristal .

Parerea altora :

-sotia mea "Esti nebun sau vrei sa justifici bani cheltuiti in alta parte... ".

-prieteni" Bea un pahar de vin , baga urechea in ele si o sa vezi ca se aude mai hirie".

Ma tot intreb: este sursa , amplificatorul , sau tiwterele ?

Nu dau date de la scule pentru a nu creea un posibil subiectivism.

Cum pot sa le testez? Cred ca in primul rind am nevoie de o sursa de semnal adecvata ; ce puteti sa imi recomandati?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

3

• radue

1

• adircf

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

cand haraie? cand nu ai semnal sau cand dai mai tare, probabil e brum de la sursa amplificatorului.trebui sa pui intrarea amplificatorului la masa si daca are zgomot si asa atunci e de la amp, daca nu mai ai brum cu intrarea la masa atunci e de la sursa de semnal sau fire.despre ce boxe e vorba?

Link spre comentariu

Salut, monteaza boxele pe alta sursa, vezi daca se manifesta la fel. Daca da, desfa tweeterele si vezi daca nu ti`a plecat sirma de pe carcasa bobinei, sau daca e innegrita (carbonizata) bobina; e suficient sa ai o spira in scurt ca sa distorsioneze. Daca nu, verifica sursele tale, cablurile interconect, mufele...Vezi ca s`ar putea sa ai autooscilatii pe undeva, pe inalta frecventa.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

poti pune boxa care haraie pe canalaul care este conectata cealalta boxa sa vezi daca mai haraie. daca nu mai haraie este problema de la amplificator sau sursa de semnal pe acel canal...daca tot mai haraie tweeterul este cu probleme.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări