Vizitator livsubbas Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 salutare..am si eu o rugaminte mare...am luat de la un prieten pe un pret de mimik.. ...4 protecti facute de conexelectronic,ramase de la un proiect nefinalizat..toate bune pana aici...eu vreu sa le folosesc pe un amplif cu av800...sunt destul de puternice releele sami tina puterea debitata de av-uri.?...si daca da...cum anume le leg...pt varianta 2xav...si cum le leg...pt varianta 2xav in punte...mentionez ca alimentez av-urile la +/-85v cu doua trafuri toroidale de 1200w fiecare...atasez ceva poze,poate reusiti sami explicati si mie cum sta treba cu aceste protectii...sau daca merita efortul sa le implementez in aplificator http://i34.tinypic.com/2vctgyw.jpg http://i35.tinypic.com/2ef87xh.jpg http://i34.tinypic.com/14mauwz.jpg http://i38.tinypic.com/azgjup.jpg mai vreau sa mentionez ca,cu exceptia unui singur chit toate sunt absolut noi...nau fost folosite niciodata multumiri anticipate pt cei ce incearca sa ajute un incepator.. Link spre comentariu
Vizitator livsubbas Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 chiar nimeni nu poate (sau nu vrea)...sa ma ajute? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 pai incearca sa faci rost de schema si precizeaza ce fel de protectii sunt,eu banuiesc ca sunt pt cc pe iesiredaca e cum zic eu,atunci ar trebui putea mearga daca pui niste relee babane(cu 1,5kW nu e de joaca),dar mai bine pui si un releu care sa deconecteze alimentarea Link spre comentariu
Vizitator livsubbas Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 nu stiu ce sa zic..daca aveam schema probabil ii dadeam si eu de cap..dar nu o am ...si de fapt singura mea nelamurire e cu acel pin ce scrie VAC...unde il leg..? http://i33.tinypic.com/2rysnpy.jpg din cate imi dau seama se leaga la trafu de putere,,,dar...tine tensiune asa mare?...mie cam 'jena' sa ma joc si sa fac teste......sa nu fac vreo pocinoaga si sa pusc finalii.. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 pai din moment ce ai placuta,poti sa scoti schema Link spre comentariu
Vizitator livsubbas Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 nu ma pricep chiar asa bine.. :cry: ...deaia am apelat la forum Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 pai iei datasheetul la componentele care sunt mai necunoscute(de ex la integrat si trz,ca sa vezi care pin unde vine) si incepi sa desenezi pe o foie,mai corectezi,mai completezi,dar te descurci pana la urma pt rezistente foloseste codul culorii Link spre comentariu
Vizitator livsubbas Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 nimeni...alta parere?..chiar nu a folosit nimeni acete chituri? Link spre comentariu
alex mm Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 ...sincer, eu ma ingrijorez de ce amplificator te-ai apucat , daca nu te descurci cu o protectie de curent continuu . Asa cum a zis si Dl.Dr.L pune mana pe ceva de scris ,o foaie de hartie si ridica schema ...... .In principiu ai ca si borne asa : masa ,+Vcc,-Vcc,Lin,Rin,Lout,Rout si poate Vac care vine de la secundar trafo (tensiune alternativa) .Sa ai spor .alex mm Link spre comentariu
Vizitator livsubbas Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 ..da...mersi de "apreciere"...dar cum am mai spus :respectivele protectii le am de la un prieten...cert e ca am incercat asa cum ai zis tu...cu VAC legat la un secundar al trafului...dar tot pe error sta..sa fie prea mare tensiunea de 60v..?...(pt pinul VAC)...si ampliful e gata..si culmea...e si functional.. ...voiam doar sa implementez si respctivele protectii...si da recunosc ca nu ma pricep foarte bine,si deaceia am apelat la acest forum...dar nimeni nu sa nascut invatat...si un raspuns corect si simplu face cat 1000 de expliocatii extrapolate..si sincer de un raspuns simplu aveam nevoie..si daca nici pe un forum de specialitate nu gasesc un asemenea raspuns,nu stiu unde sau cine mai poate sa ma ajute..oricum mersi de intelegere... Link spre comentariu
alex mm Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 ....... ma bucur ca-ti functioneaza ampliful , sa-l asculti sanatos , si alte constructii reusite scuze daca te-am suparat , nu am avut intentia asta , dar ramane valabil ce am scris in partea doua a mesajului numai bine alex mm L.E. ridica schema si-ti zicem care e motivul ca nu functioneaza corect?! uite un link http://users.swing.be/edwinpaij/module_ ... our_hp.htm poate te ajuta , sau e chiar ce cauti ? Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 schema functioneaza foarte bine Link spre comentariu
Vizitator livsubbas Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 sunt de acord ca schema e ok...DAR..la mine din 4 chituri nici unul nu deschide releul ..adica sa puna pe on..ramana ledul rosu aprins continuu..si am incercat in fel si chip...nu stiu ce sa mai fac..aaa...si la mine nu se alimenteaza diferential...are un stabilizator pe intrarea alimentarii...7812...nu stiu cata concludenta are asta p.s....oricum...nu cred ca asta e schema...la mine are o intrare de VAC...care ma bagat in ceata grav de tot. am gasit schema...poate acum alucidam misterul.. Link spre comentariu
alex mm Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 ...salut , f.bine ca ai schema , e simpla si la obiect .Uite cum faci :D2 si D3 scoti katodul lor de pe cablaj , le dezlipesti ,alimentezi si dupa cateva secunde trebuie sa lumineze LED-ul PLAY iar cel ERROR trebuie sa se stinga pt ca baza lui Q3 e legata la masa prin R8 si R14 ,iar prin R9 si R10 se incarca C4 la valoarea de 6,2v +UbeQ4(0.7v) , deci Q4 deschide si pune la masa releul , punand la masa prin D5 grupul de diode D6 si LED ERROR care se va stinge . In mare cam asta se intampla , si daca vrei itzi zic mai incolo si cum functioneaza ,succes si numai bine alex mm. Link spre comentariu
alex mm Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 gata te-ai plictisit , suparat ,nu te mai intereseaza subiectul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum