alexutu Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 salutare.dk sunt cunoscatori as dori sa stiu si eu ce diferente sunt intre deckurile cu 1, 2 sau 3 head.e vreo diferenta sesizabila de sunet? de calitate, sunt cuios si as vrea sa aflu. Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Principalul avantaj al celor cu 3 capete e ca poti monitoriza in timp ce faci inregistrarea.Unii zic ca fiind diferite capul de scriere fata de cel de citire intr-un 3 head, sunt optimizate pentru performante maxime deci si un castig in frecventa. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Nu cunosc vreun casdeck cu ''1 head'', o fi vorba de robotii telefonici cu caseta, reportofoanele vechi sau chinezariile cu un singur cap si un magnet ptr stergere? Link spre comentariu
cipcirip Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 ...cred ca`i vorba de ala cu cap de stergere cu magnet permanent... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum