Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

daewoo akd-4346T vreau decodare casu e cu cd

Vizitator sanmih27

Postări Recomandate

Vizitator sanmih27

Am un casetofon cu cd si tre sa-l decodez am folosit un calculator de coduri :am folosit seria dupa casetofon din 8 cifre mi a generat codul:5986 ,mentzionez ca nu am putut sa-l introduc pt ca nu accepta decat pana la cifra 8 pe 9-ua nu stiu sa-l introduc ma poate ajuta cineva sa gasesc rezolvare la problema mea?Va multzumesc!

Link spre comentariu
Vizitator lazur

Incearca s-al faci fara codON- dioda esteOFF-dioda lipsesteD407 --------------------- ON D408(AUTO500) ------ ON D409(AREA0) --------- OFF D410 --------------------- ON D411(EN CDB) -------- ON D412(AREA3) --------- OFF D413 --------------------- ON D414(EN CDC) -------- OFF D415(AREA2) --------- OFF D416 -------------------- ON D417(D-5) ------------- OFF D418(AREA1) -------- ON D419 ------------------- ON D420(D-1) ------------- OFF D421(EN FM3) ------- OFF D422 ------------------- ON D423(D-2) ------------ OFF D424(EN MWZ) ---- OFF D425 ------------------ ON D426(D-3) ----------- OFF D427(EN LW) ------- OFF D428 ------------------ ON D429(D-4) ----------- OFF D430(SCAN) -------- OFF D431 ------------------ ON D432 ------------------ ON D433 ------------------ ONOri daca vrei trimit bin-ulSuccese

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări