Vizitator medesh086 Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 salut. am si eu mare rugaminte si anume.cine ma poate ajuta sau indruma cu un program sau ceva cu care sa pot recupera informatia de pe un dvd.deci pe acel dvd am peste 2000 de poze si filme din 4 ani de liceu.lam imprumutat la un coleg de cls si cand lam primit inapoi si l-am introdus in dvd-rom nu il mai citeste.se blocheaza tot si pauza.va rog eu ajutatima cumva.ms Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Incearca sa-l citesti cu alte unitati dvd. Daca nu merge atunci foloseste asta Link spre comentariu
Vizitator medesh086 Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 multumesc frumos! a mers. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 mai bine iti mai faci o copie de alt dvd,sa nu ai probleme,iar de imprumut,tot pe primul il dai Link spre comentariu
Vizitator medesh086 Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 exact Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum