vlad_2770 Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Am incercat sa fac un proiect cu un PIC18F2550 si am folosit sursele din MCHPFSUSB pe care le-am luat de la microchip. Versiunea este 1.3. Acolo sursele sunt folosite pentru 18F4550 si eu am facut modificarile necesare sa le pot folosi pentru 18F2550. Am compliat proiectul, totu a fost ok, am incarcat programul si l-am conectat la USB. A fost detectat de computer si mia cerut sa instaleze driverele si am dat ca locatie de unde sa le ia MCHPFSUSB/Pc/MCHPUSB_Driver/Release. S-au instalat si dupa instalare mi-a aprut COM 13. Totul a fost perfect pina aici dar dupa 5-6 secunde incep sa aud sunete in boxe ca si cum as scoate dispozituvul din mufa USB , apoi la intervale foarte scurte iar aud ca si cum l-ar scoate si apoi iar l-as conecta . Se intimpla de citeva ori dupa care imi apare in Device Manager COM13 cu cerculetul galben si semnul de intrebare. A mai patit cineva asa ceva?Stiti care este solutia?multumesc Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Octombrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Multumesc Sofian pentru ajutor, sar nu este de la condensatorii de decuplare. Nu aveam condensatorul de 1uF cel de 100nF era. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum