Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEME cu PIC18F2550

vlad_2770

Postări Recomandate

Am incercat sa fac un proiect cu un PIC18F2550 si am folosit sursele din MCHPFSUSB pe care le-am luat de la microchip. Versiunea este 1.3. Acolo sursele sunt folosite pentru 18F4550 si eu am facut modificarile necesare sa le pot folosi pentru 18F2550. Am compliat proiectul, totu a fost ok, am incarcat programul si l-am conectat la USB. A fost detectat de computer si mia cerut sa instaleze driverele si am dat ca locatie de unde sa le ia MCHPFSUSB/Pc/MCHPUSB_Driver/Release. S-au instalat si dupa instalare mi-a aprut COM 13. Totul a fost perfect pina aici dar dupa 5-6 secunde incep sa aud sunete in boxe ca si cum as scoate dispozituvul din mufa USB , apoi la intervale foarte scurte iar aud ca si cum l-ar scoate si apoi iar l-as conecta . Se intimpla de citeva ori dupa care imi apare in Device Manager COM13 cu cerculetul galben si semnul de intrebare. A mai patit cineva asa ceva?Stiti care este solutia?multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vlad_2770

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări