Vizitator mosu Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Sal ! Am un monitor LCD 19'' wide cu rezolutie nativa pe 1440x900.Cand l-am atasat la PC a mers pe aceasta rezolutie,iar dupa ce am instalat din nou windowsul,la screen rezolution nu mai apare aceasta rezolutie....(nu am modificat nimic la hardware,placa grafica etc).Stie cineva ceva....pls....Ms ! Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Banal! Instaleaza driverul la placa video... Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 si eventual seteaza rezolutia dorita din proprieties/settings Link spre comentariu
ddeliciu Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Aici, parerea mea, e faza ca placa video nu stie ca monitorul suporta aceasta rezolutie si nu o arta, sau nu stie ca suporta ea aceasta rezolutie, posibil sa nu fie facuta sa suporte aceasta rezolutie insa ea merge pe anumite monitoare ! Faci in felul urmator : - Proprietati de desktop --> - Settings--> - Advanced --> - Monitor --> si acolo debifezi de sub casuta in crae iti alegi rata de refresh(adica hertzi) debifezi Hide modesthat this monitor cannot display, si apoi iti arata toate rezolutiile posibile, apoi tu iti alegi ce vrei tu , si vezi cu ocazia asta si cat duce monitorul tau, vezi ca in functie de rata de refresh iti merg si rezolutiile, adica cu cat mai putini Hz cu atat mai mare e rezolutia suportata ! Bafta si noroc ! Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Nu va mai chinuiti cu solutii advanced, omul nu a instalat driverul de la placa video, merge cu cel de la windows. Eu am monitor de 19" wide la scarbiciu, am reinstalat win in prima zi de cand l-am cumparat (incompetenta ultra pro, dar deh) iar rezolutia de la monitor nu am putut sa o setez calumea decat dupa instalarea driverului de la placa video.Daca nici un lucru elementar ca instalatul driverelor dupa format nu poate sa faca... :aut:PS: trebuia macar sa fi postat la software, nu la hardware :bataiemifty edit: se rezolva, taci cu moshu!!! Link spre comentariu
Vizitator mosu Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Nu va mai chinuiti cu solutii advanced, omul nu a instalat driverul de la placa video, merge cu cel de la windows. Eu am monitor de 19" wide la scarbiciu, am reinstalat win in prima zi de cand l-am cumparat (incompetenta ultra pro, dar deh) iar rezolutia de la monitor nu am putut sa o setez calumea decat dupa instalarea driverului de la placa video.Daca nici un lucru elementar ca instalatul driverelor dupa format nu poate sa faca... PS: trebuia macar sa fi postat la software, nu la hardware mifty edit: se rezolva, taci cu moshu!!! DRIVERUL DE LA PLACA GRAFICA IL INSTALASEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator mosu Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Aici, parerea mea, e faza ca placa video nu stie ca monitorul suporta aceasta rezolutie si nu o arta, sau nu stie ca suporta ea aceasta rezolutie, posibil sa nu fie facuta sa suporte aceasta rezolutie insa ea merge pe anumite monitoare ! Faci in felul urmator : - Proprietati de desktop --> - Settings--> - Advanced --> - Monitor --> si acolo debifezi de sub casuta in crae iti alegi rata de refresh(adica hertzi) debifezi Hide modesthat this monitor cannot display, si apoi iti arata toate rezolutiile posibile, apoi tu iti alegi ce vrei tu , si vezi cu ocazia asta si cat duce monitorul tau, vezi ca in functie de rata de refresh iti merg si rezolutiile, adica cu cat mai putini Hz cu atat mai mare e rezolutia suportata ! Bafta si noroc ! La //Hide modesthat this monitor cannot display// este debifat .............. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 si nu iti apare acolo sa selectezi reolutia care o vrei tu?e ciudat, ca daca debifezi aia iti apar toate reolutiile posibil spune-mi un pic, la ADAPTER ce scrie ?fa un screenshot !Bafta ! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Ce placa grafica ai? ATI sau nVIDIA?? Daca-i ATI schimba rezolutia din Catalyst Control Center. Link spre comentariu
Vizitator mosu Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Ce placa grafica ai? ATI sau nVIDIA?? Daca-i ATI schimba rezolutia din Catalyst Control Center.nvidia Link spre comentariu
Vizitator mosu Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Ce placa grafica ai? ATI sau nVIDIA?? Daca-i ATI schimba rezolutia din Catalyst Control Center.GeForce2 MX 400Nu am rezolutia dorita 1440x900 ,in rest sunt toate de la 800x600 pana la 2048x1536Mai are cineva idei......? Mentionez ca pe acelasi monitor cu aceasi placa grafica si acelasi driver mergea foarte bine inainte sa instalez din nou windowsul..... Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 dar inf-ul de la monitor l-ai instalat???poate ca nu raporteaza bine plug and pray-ul ala ce moduri stie, si sare de rezolutia aia particulara, ca numai la wide-uri o vezi...uita-te la monitor, in hardware manager... daca zice "Default Monitor", e clar...sau cauta pe driverguide un inf potrivit, daca nu ai... eu am editat niste infuri, insa stiam ce fac... adica stiam precis ca modurile adaugate de mine erau suportate bine-mersi de monitor si de placa grafica... Link spre comentariu
Vizitator mosu Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 dar inf-ul de la monitor l-ai instalat???poate ca nu raporteaza bine plug and pray-ul ala ce moduri stie, si sare de rezolutia aia particulara, ca numai la wide-uri o vezi...uita-te la monitor, in hardware manager... daca zice "Default Monitor", e clar...sau cauta pe driverguide un inf potrivit, daca nu ai... eu am editat niste infuri, insa stiam ce fac... adica stiam precis ca modurile adaugate de mine erau suportate bine-mersi de monitor si de placa grafica...Scrie "Default Monitor" Nush ce sunt inf-urile Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Driverul de la monitor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum