avyrez Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 salutareieri am achzitionat un televizor lcd de 82cm daewoo dlp-32h1 din carf si in stannd-by scoate un tiuit, cred ca e de la un transf sau o bobina, credeti ca mil va schimba la garantie daca ma duc? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Cel mai bine ii intrebi pe ei/firma care se ocupa cu service-ul. Link spre comentariu
avyrez Postat Octombrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2008 da dar sar putea aia sa imi zica ca asa face de obicei si blabla (sa ma vrajeasca), vroiam sa stiu daca e normal sa se auda un tiuit.. ca e primul meu lcd tv :P Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 da dar sar putea aia sa imi zica ca asa face de obicei si blabla (sa ma vrajeasca), vroiam sa stiu daca e normal sa se auda un tiuit.. ca e primul meu lcd tv :Ppoate gaseti intr-un magazin, acest TV expus si incepi sa il "asculti"de la ce distanta auzi tiuitul cand tv-ul e pe mute ? ca poate tu auzi tiuitul cand stai lipit cu urechea pe carcasa Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Hm... cat timp functioneaza cam greu sa-l schimbi/repari plecand de la tiuit. Hm... doar daca are specificat zgomotul(db) pe care-l produce in standby si este depasit acest nivel. Link spre comentariu
cioarga Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 eu am schimbat un tv pentru ca nu mi a placut convergenta dar stiu ca l am schimbat in max 48 orevb cu ei si du l inapoi cat mai repedebafta Link spre comentariu
avyrez Postat Octombrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2008 gataasa face , lam ascultat si pe cel expus si face la fel, ba chiar in spatelel lui era un sharp care facea si mai rau. probabil ca nus obisnuit cu lcdtv:) Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 surse prost facute Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 surse prost facute mai bine spus; tv-uri prost facute am un CRT Funai (de fapta doar sigla e de funai ca in rest procul e folosit la toate chinezariile) si de nou are un bazait, si ecranul se magnetizeaza (trebuie sa il opresc de la butonul de retzea pana se raceste termistorul de la demagnetizare ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum