Vizitator Oxygen Postat Martie 18, 2005 Partajează Postat Martie 18, 2005 Pentru cei care au o colectie cat de cat completa am revistei Tehnium mai ales intre anii '90-'95 caut un motaj cu o lampa (dubla) si un amplificator opertional care modifica semnalul audio de la CD (si cred acum si pentru PC-uri este valabila) care este abrupt datorita conversiei digital-->analogice, acesta modifica forma facand-o sinisoudala. Din cate imi amintesc alimentarea tuburilor era 45V cu un convertor cu CMOS-uri. Daca cineva se indura sa caute schema acesta sa-mi trimita paginile scanate..... Va multumesc. :P Link spre comentariu
Gandila Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Hai salut Oxygene! Exact la acelasi montaj lucrez si eu. L-am inceput in vara cand l-am testat si sunt f. multumit de ce face. Intr-adevar e mishto montajul si ideea in sine cu toate ca "aia" de la tehnium au furat ideea de pe net de la"paia elecronics". Asa ca daca vrei schema e pe net in varianta originala, iar in Tehnium a aparut de 2 ori in '98 si in 2003 cred, fara nici o precizare a autorilor, cu toate ca pe net exista din '95. Eh asea e la noi. Dupa cum spuneam am aproape gata montajele, trebue doar sa le fac un pic de reglaje si sa le montez pe o carcasa. Ca alimentare am ales un traf cu 3 infasurari separate. Toate tensiunile le-am stabilizat pt. a elimina toate sursele de zgomot si a fi m ai sigur de functionare. Nu-ti recomand alimentarea anodica(45V) cu multiplicatorul cu c-mos pt ca vei avea bucle de masa si cuplaje parazite daca nu ai grija cu conexiunile meselor. bafta si spor la montaje. Merita toti banii si efortul!!! http://www.paia.com/tubestuf.htm sau mai exact: http://www.paia.com/tubehsch.pdf Link spre comentariu
Vizitator Oxygen Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Merci pentru promtitudine si raspuns MR. Gandila.Niste echivalente pentru aceasta lampa 12AX7.Merci Link spre comentariu
Gandila Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 E simplu Ecc83 , dubla trioda.spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum