Vizitator byteworks Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 Samples-urile au locul lor in fazele de design, mai ales in situatia in care acele componente se obtin greu sau numai in cantitati mai mari. Nu convine nimanui sa cheltuiasca 50$ pentru a obtine o componenta de 2, pe care poate nu o va folosi. Cit despre cit cheltuie producatorii, nu cred ca e o gaura in cer, iar cu transportatorii mai mult ca sigur ca au intelegeri avantajoase.Si la parfumuri sint samples, si la vinuri etc. Cit despre aceia care string samples-uri ca sa le tina in dulap, rusine lor. Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 rusine ca sunt si asemenea persoane,care lasa componentele sa "putrezeasca"(sa se oxidzze)VINDETI-LE macar.....dar asa e romanul, cand vede ceva, hai si eu,ca-i moca......si cand cineva vrea un samples la ceva ce nu gasesti pe aici....iti raspunde ca nu mai trimite asa ceva, pt ca au abuzat de acest serviciu...(asa ceva mi-au raspns mie....) Link spre comentariu
v3l0 Postat Martie 19, 2005 Autor Partajează Postat Martie 19, 2005 Unii zic ca sa vinzi un sample este cam imoral (si cam este), dar daca tu eshti un om cu o moralitate relativ solida, si comanzi sa zicem 2 circuite integrate si le primeshti si apoi nu mai ai nevoie de ele... cred ca e moral sa le pui un pret mult sub al pietei (nu mult oeste cum ar fi tentati unii - pt ca sunt originale) si sa le vinzi unui pasionat care are nevoie de ele. Daca pasionatul ti-e prieten poti chiar sa i le faci cadou pentru ca fericirea si aprecierea lui s-ar putea sa valoreze inzecit cu alta okazie. Plus ca e vorba aia: "dar din dar..." si noi o putem adapta la "dar din sample....." :lol: Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 asa, asa....dar stiu pe cineva care a comandat samples la niste tranzistori, si cand s-au dovedit ca nu erau buni pt ce vroia el, i-a aruncat.....asta nesimtire...comanda ceva ce nini ii era bun....si le mai si arunca pe urma...... Link spre comentariu
bogdanm Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 Io zic ca singura treaba morala e sa le dai gratis daca nu-ti mai trebuie. Parerea mea. Link spre comentariu
v3l0 Postat Martie 19, 2005 Autor Partajează Postat Martie 19, 2005 Eu ma consider o persoana cu o mare intregritate morala, dar moka le-ash da doar la prieteni si la pasionati ( cu precadere la pasionatii incepatori care nu sunt mereu dispushi la eforturi finciare).Problema noastra e ca am derivat din "cum obtinem si cat ne costa nishte samples" in partea morala a manipularii samples-urilor odata ajunse in mana noastra.Si daca tot discutam morala... cum ati reactinat la poveshtile tembelilor care ba au un sac de componente, ba le arunca si alte faze de-astea? Ca eu unul cred ca ii bateam un pic!Vasile, parca tu ziceai ca shtii pe cineva cu un sac de samples... convinge-l sa le doneze/vanda pe forum, ar face si el ceva bun cu okazia asta. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 Vasile, parca tu ziceai ca shtii pe cineva cu un sac de samples... convinge-l sa le doneze/vanda pe forum, ar face si el ceva bun cu okazia asta.Romanul ca orice jigodie este un zgarcit, i-am cerut un PGA4311 si mi-a cerut pe el 20 Euro ce sa-l mai conving sa le dea gratis :x Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum