Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema placa video

Vizitator alextm

Postări Recomandate

Vizitator alextm

nush daca e bine unde am facut topicu daca nu e bine sal mutati .. ms am o problema cu placa video are niste butoiase pe el si or explodat mi sa stricat placa video nush ce butoaie is alea o sa pun niste poze sa imi spuneti daca alea is de vina ms...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr4g0n

3

• MifTy

1

• Dr.L

1

• UltimateW

1

Top autori în acest subiect

Vizitator alextm

butoaiele alea se numesc condensatori duo la service. :sparge:

deci is puscate vreo 3 condesatori deaia... oare mai mere facuta placa ?faza e ca nu mere de mult ventilatoru ala de pe placa si se supra incalzea crek de aia... e GEforce fx5500
Link spre comentariu

vezi ce capacitate(uF) au condensatorii aia si ce voltaj , te duci la magazin si iei condensatori LOW ESR de capacitatea aia si voltajul ala (pot fii si de voltaj mai mare ) dupaia cauti pe cineva care le are cu electronica si cu lipiturile fine si te duci la el sa ii schimbe

Link spre comentariu

si daca zici ca ventilatorul nu mai merge,posibil sa se fi sus dracu procesorul placii video,mai ales ca nu face fata fanlessas am patit cu o placa geforce 2,cu racire pasiva,adica cand mergea frigea ca dracu si imi apareau puncte aiurea pe monitor

Link spre comentariu

si daca zici ca ventilatorul nu mai merge,posibil sa se fi sus dracu procesorul placii video,mai ales ca nu face fata fanlessas am patit cu o placa geforce 2,cu racire pasiva,adica cand mergea frigea ca dracu si imi apareau puncte aiurea pe monitor

nu bag mana in foc , dar majoritatea coolerelor de pe video se duc draq din cauza ca nu sunt curatate de PRAF din cand in cand si unse dupa curatare !
Link spre comentariu
Vizitator alextm

nu bag mana in foc , dar majoritatea coolerelor de pe video se duc draq din cauza ca nu sunt curatate de PRAF din cand in cand si unse dupa curatare !
cooleru mergea dar incet incet si se incalzea tare... dar mergea :)) si acu nu mai mere :( or puscat 3 dealea..se vede cas stricate restu is bune sper sa mai mearga facuta :cry: :da
Link spre comentariu
Vizitator alextm

e clar cooleru e mort din cauza prafului , poti sa iti iei alt cooler si condensatori sa incerci sa o pui in functiune

o sa`l duc la reparat undeva sa`mi schimbe si condenstatori si cooleru ms mult :nebun:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări