sabinescu2006 Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Am uitat sa precizez am "facut cablajul mai "colturos "deoarece o sa il fac pe un router cnc desii am si totul pentru metoda UV.Multumesc Costi! Link spre comentariu
Vizitator access Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Sunt foarte curios daca functioneaza montajul , si eu as vrea sa-l fac in viitorul apropiat Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 ai mai lucrat la termostat?am inpresia ca este pe invers, adica cand se face frig opreste releul. daca este asa, sa imi spui sa ii modific hex-ul sa ti-l trimit. Link spre comentariu
sabinescu2006 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 ai mai lucrat la termostat?am inpresia ca este pe invers, adica cand se face frig opreste releul. daca este asa, sa imi spui sa ii modific hex-ul sa ti-l trimit.salut am mai gasit nereguli la pcb !nu aveam gnd la cond de la quart si vreau sa mut releul de sub lcd ca sa nu ma inalt asa tare! cat despre hex nu am idee cum comanda releul! Link spre comentariu
sabinescu2006 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Am hotarat sa mut releul pe un pcb exterior ca sa nu ma inalt cu lcd-ul prea mult! Link spre comentariu
sabinescu2006 Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Am realizat cablajul pe un mic router cnc ,rezultatul este acceptabil ! Urmeaza sa pun piesele daca reusesc sa imi fac ceva timp maine!!!! http://www.rhcforum.ro/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=137890 Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 misto. acu sa vedem si daca merge dupa ce pui piesele. Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Functioneaza termostatul? as vrea sa-l fac si eu dar cu confirmarea ta ca functioneaza. Link spre comentariu
sabinescu2006 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Scuze pt intarziere ! Abia pe joi sau vineri imi vine senzorul de temperatura si quartul !!! In rest este gata totul!!!! O sa postez imediat ce am o informatie concreta ! (merge sau nu merge!) Link spre comentariu
sabinescu2006 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Am montat totul si surpriza ! Nu merge am doar prima linie de deasupra aprinsa la lcd ... Undeva ceva nu este in regula ! rog pe cei care se pricep mai bine daca se pot uita peste schema si peste cablaj poate gaseste cineva gresala!!!! Link spre comentariu
Ticu Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Despre cauza nefunctionarii afisajului nu ma pronunt.Eu vad niste greseli la alimentarea releului in schema "galbena". In primul rand releul in schema este de 12V, iar alimentarea lui este 5V. Ori faci o sursa separata de 12V, ori folosesti un releu de 5V.In al doilea rand LED-ul este in serie cu releul. Pe led se vor "pierde" 2-3V (in functie de culoare) si releul probabil nu mai poate fi actionat. Releul se leaga intre colector si masa, iar ledul (inseriat cu 300 ohmi pentru 5V sau cu 1 kohm pentru 12V) in paralel cu releul, adica tot intre colector si masa. Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Am montat totul si surpriza ! Nu merge am doar prima linie de deasupra aprinsa la lcd ... Undeva ceva nu este in regula ! rog pe cei care se pricep mai bine daca se pot uita peste schema si peste cablaj poate gaseste cineva gresala!!!! ai rezolvat aceasta problema? am construit si eu termostatul si se intampla si la mine exact acelasi lucru... Link spre comentariu
costi002 Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 ce quartz ai pus? ia incearca hex-urile astea digital Thermostst xp oscilator.txt digital Thermostst xp oscil si hv progr.txt Link spre comentariu
sabinescu2006 Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 ce quartz ai pus? ia incearca hex-urile asteaAm pus quartz de 4 MHZ Hexurile sant pt acest model de montaj?Stima? Link spre comentariu
costi002 Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 daca este vb de pic 16f628 si un ds18s20 atunci da. este pentru montajul "colturos" al colegului sabinescu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum