EFTIMIE Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Eu cred ca problemele sunt de la programator .Si eu aveam surpriza cand le foloseam unele pic-uri se scriau altele nu si am cumparat PICKIT 2 care-si face treaba ireprosabil.Cu cele pe serial o sa tot ai probleme. Link spre comentariu
Vizitator mgeom Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Eu cred ca problemele sunt de la programator .Si eu aveam surpriza cand le foloseam unele pic-uri se scriau altele nu si am cumparat PICKIT 2 care-si face treaba ireprosabil.Cu cele pe serial o sa tot ai probleme.E foarte dubios ca am refacut montajul si de data asta nu-mi mai apare nici contrastul, daca alimentez consecutiv apar cateva linii si dispar.Partea cu programatul nu stiu ce sa zic, e verificat dupa ce a fost scris si pare totul in regula, cred ca imi scapa ceva, dar ce?Tin sa precizez ca nu este conectat senzorul si nici nu e folosit jumper-ul pentru rece sau cald, insa cred ca trebuie sa afiseze ceva erori eventual.Ai cumva schema pentru PICKIT2? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Am folosit programatorul cu 405(406,407) si de fiecare data a scris PIC-ul bine in sensul ca a functionat conform programului ,cand setarile au fost ok .Fa o conferinta cu TeamWiever cu cineva care stie sa-ti faca setarile si va functiona . Piesele pot 'napirli' si daca e scris programul gresit ,PIC-ul merge si cu crapaturi in capsula (vazut,verificat) .Un programator verificat si simplu e cel din cartea cu PIC-uri de Surducan. Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Hardware verificat, soft verificat (vezi foto) ...ramane problema legata de programare ! Eu folosesc asa ceva : http://www.hamradio.in/circuits/feng.ph ... fb7732a359 Nu am avut niciodata (!!!) probleme legate de programare. Cu WinPic 800 (dar am incercat si cu WinPic, si cu ICProg ...fara probleme). LE : Pentru afisarea doar cu o zecimala : LcdOut $FE, $C0, Sign, DEC (Temperature / 100), ".", DEC Temperature dig 1, " ",223,"C " Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Atunci recomanda-i un soft de programare si setarile necesare. Pe mp. Link spre comentariu
Vizitator mgeom Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Hardware verificat, soft verificat (vezi foto) ...ramane problema legata de programare ! Eu folosesc asa ceva : http://www.hamradio.in/circuits/feng.ph ... fb7732a359Nu am avut niciodata (!!!) probleme legate de programare. Cu WinPic 800 (dar am incercat si cu WinPic, si cu ICProg ...fara probleme).LE : Pentru afisarea doar cu o zecimala : LcdOut $FE, $C0, Sign, DEC (Temperature / 100), ".", DEC Temperature dig 1, " ",223,"C " Fratello, Din cate am vazut pe forum mai erau 2 useri care au sau au avut aceeasi problema ca si mine si ai modificat tu delay-ul pentru a se intializa LCD -ul inainte de a fi trimise datele catre el. Eu asta am inteles din toate aceste discutuii, acum se pune problema, sti ceva daca s-a rezolvat cu noul HEX sau au renuntat?Ma gandesc serios ca e o problema cu felul in care se programeaza, nu ce programator folosesti, atata timp cat a mai fost folosit si in alte preiecte. Din cate imi aduc eu aminte tu spuneai ca totul este setat in hex si ca nu mai e nevoie sa modifici nimic.Poate mai este cineva care s-a lovit de aceeasi problema si a rezolvat-o intr-un fel sau altul.Multumesc! Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Ti-am spus de ieri : "am completat partea de initializare a LCD-ului..."Exact asta am facut, am adaptat softul pentru modelele de display mai "puturoase", cu initializare mai lenta (deh, PRC !). Repet : schema/softul sunt 100 % functionale. Link spre comentariu
floring Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 La termostatul din Elector as dori sa fac o modificare: sa adaug un timer cu valorile ON/OFF programate de mine.Aplicatia vreau sa o folosesc pentru recircularea unui fluid dar cum masuratorile nu le fac in apropierea sursei de caldura trebuie sa comand pompa la intervale regulate o perioada de timp evitind in acest mod si inghetarea fluidului.Sper ca m-ati inteles. La programare nu sunt bun decat sa aprind o serie de LED-uri.Multumesc de ajutor!LE Montajul l-am realizat si functioneaza corect. Link spre comentariu
floring Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 A nu se intelege ca am rezolvat problema ci doar ca termostatul din Elector mi-a dat satisfactia lucrului finalizat.Modificarea inca o astept de la cei care intradevar cunosc programare.... :a: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum