Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Regulator de temperatura cu "PIC"

ducu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 188
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sabinescu2006

28

• fratello

22

• iuli09

21

• costi002

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

foarte lung n-ar fi (15-10cm) insa n-as vrea sa folosesc cablu UTP ci un cablu litat pentru mai multa flexibilitate . am conductor de 0.33 pe care il pot folosi ,ecranat cu folie de aluminiu si izolat cu tub termocontractabil ; ce nu stiu este daca am auzit bine si ecranul ar trebui legat la masa ...

Link spre comentariu

Cablajul este facut de Geomar si se poate vedea la el pe topic .A facut omul o gramada de cablaje free si vine un destept si-l ameninta cu fiscul de parca s-ar imbogati cineva din activitatea desfasurata pe forum dar asta este.I-a legatura cu el daca esti interesat pt. ca ai vazut ce calitate are la realizare.Stima.

Link spre comentariu

Cablajul este facut de Geomar si se poate vedea la el pe topic .A facut omul o gramada de cablaje free si vine un destept si-l ameninta cu fiscul de parca s-ar imbogati cineva din activitatea desfasurata pe forum dar asta este.I-a legatura cu el daca esti interesat pt. ca ai vazut ce calitate are la realizare.Stima.

Eu ma refeream doar la fisier ! Nu stiu cine e GEOMAR, si eu detin tot echipamentu de facut cablaje(UV), ar fi "absurd "sa cumpar un cablaj acuma de la alta persoana , daca nu are nimeni o sa il proiectez de la 0 sa il aibe si alte persoane interesate! O zi buna!
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator mgeom

Versiunea 2 a softului .

Salut Fratello,Am facut termostatul de la Elektor si am aceeasi problema cu LCD-ul, nu afiseaza nimic sau daca umblu la contrast este o line cu patratele.Am testat cam toate hex-urile cu fuse fara fuse si nimic. Ma gandesc si eu ca un nepriceput in ale electronicii, ca in schema de la elektor este acel rezonator ceramic pe care nu il gasesti, in schimb am folosit un cuart de 4mhz care are doar 2 pini. Am lipt si un fir pe carcasa si l-am pus la masa, nimic.Precizez ca PIC-ul e in regula l-am scrsi si cu IC-Prog si cu WinPic800, absolut nimic. Te rog sa ma ajuti sa o scot la capat, ca m-a secat complet acest termostat.Multumesc anticipat!
Link spre comentariu
Vizitator mgeom

Ai conectat corect quartzul, folosind si 2 condensatoare 22-27 pF ?

am conectat 2 cond de 33pfDaca te ajuta cumva LCD-ul este dem 16216 sgh/v 216, este luat de curand de la Conex pt ca celalat nu misca nimic.
Link spre comentariu
Vizitator mgeom

Am completat partea de initializare a LCD-ului ; ar trebui sa mearga din prima ! Sterge DOAR extensia txt a fisierului.Daca nu, sigur ai o defectiune hardware !LE : Versiunea 3 este pentru PIC FARA quartz ( si fara cele 2 condensatoare). Repet : NU setezi nimic cu WinPIC !

Nu merge! :(Daca este defect hardware, la ce sa ma uit, ca sunt toate piesele noi si verificata schema de 10 ori, nu stiu la ce sa ma mai uit.Am programat PIC-ul cu IC-Prog, fara sa modific ceva in setari.Am incercat si cu WinPic800 si tot nu merge.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări