silviu_marian_2005 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 saluteste vorbaa de supravegherea unui magazin cu o camera video pe care o am.Eu ma gandeam la urmatoarea chestie ...nu stiu daca va merge...Iesirea av sa se conecteze la un modulator care sa transforme aceste semnale intr-o frecventa mai mare in domeniul uif iar acest semnal sa fie transmis cu o antena yagi pe o distanta de aproximativ1 km.Sugestii...critici...ce ziceti? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 se poate realiza asa ceva doar daca la iesirea modulatorului ai o putere de emisie suficienta cat sa acopere raza de 1Km . mai bine realizazi un transmitator de semnal video complex (sau cum ii spui tu AV -audio@video ) si cu ceva antene potrivite.si pui modulatorul la receptorul TV (daca nu are intrare de video complex)eu am un astfel de transmitator video dare e pe distante mici si are frecventa de lucru de 2,4 GHZ (cre dca e mai dificil sa transmiti pe dis. de 1km RF de cat Video complex) Si ai grija cu :pol: Link spre comentariu
silviu_marian_2005 Postat Octombrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2008 am un set de emisie/receptie pe 2,4ghz folosit pentru transmiterea semnalului av de la un dvd la tv aflat in alta camera. Il pot folosi punand antena acestuia in locul lnb-ului la 2 parabolice orientate una spre cealalta? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 am un set de emisie/receptie pe 2,4ghz folosit pentru transmiterea semnalului av de la un dvd la tv aflat in alta camera. Il pot folosi punand antena acestuia in locul lnb-ului la 2 parabolice orientate una spre cealalta?tot nu cred ca reusesti sa bati un km daca puterea de emisie e mica ! dar nu ai nimic de pierdut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum