Vizitator kirtitzi Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 am un coleg...are un cass auto de 4X50 si are un difuzor de 100...ma bate la cap ca se poate si cum ar putea sa puna difuzorul pe 2 iesiri ca sa ii furnizeze 100 w?daca se poate atunci o sa aflu raspuns...daca nu asta este se lamureste si el. Link spre comentariu
AV1000 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 nu ai cum sa legi cas auto in punte ) Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 fiindca e deja in puntesi aia 50w sint fantasmagorici,mai mult de 20w nu scoate Link spre comentariu
Mihai85 Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 poti dubla puterea decat daca diful are 2 bobine .in acest caz trebuie sa legi difuzorul cu o bobina pe stanga fata si pe cealalta pe st spate sau dreapata fata si dr spate ca sa se sincronizeze si sa respecti polaritatile ca altfel vei arde ori finalul ori diful, si faderul sa stea pe centru Am vazut un sub cu 2 bobine legat pe un TDA 1557 facut de fabrica, dar oscila ca dracu cand il dadeai mai tare si fara semnal. (asta asa ca fapt informativ.mi s-ar parea o prostie sa faci asa. cel mai bine pune amplif separat sanatos cu invertor de tensiune care sa permita sa obtii puterea de care spui tu) Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 am un coleg...are un cass auto de 4X50 si are un difuzor de 100...ma bate la cap ca se poate si cum ar putea sa puna difuzorul pe 2 iesiri ca sa ii furnizeze 100 w?daca se poate atunci o sa aflu raspuns...daca nu asta este se lamureste si el.Spune-i sa mearga la un atelier specializat sa se convinga. Link spre comentariu
wangine Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 se poate pune in bridge dar asta necesita cunostinte multe si bani pentru teste Am vazut pus la n Kenwood kdc ... nu mai stiu din cele care isi intorc fata cu fin TDA7386 parca care avea 6 iesiri unul era cu 7382 si cel in bridge cu 86 Si era in bridge nu punte cum mai au unele modele de la Pioneer Dar asta necesitand o munca titanica si bani multi pentru experiente Mai bine asculta sfatul lui Bogdi16 Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 pai cum sa fie pus in punde daca e deja in punte? si cum sa scoata mai multa putere,daca tensiunea de alimentare e aceeasi? daca conectezi un dif de 4 ohmi la o sursa de 14v,pe el disipi 50w,si cum pe tranzistori ai pierderi(dar fie mos-fet si pierderile 0),puterea RMS tot e puterea maxima/radical din 2,deci 35w asta numai cu 14v pe baterie,daca tensiunea scade,puterea se duce in jos rapid! Link spre comentariu
Vizitator kirtitzi Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 va foarte multumesc la toti...s-a ajuns la faptul ca a fost cumparat un amplif separat...adica cel mai ok...fara batai de cap....multumesc pentru sfaturi inca odata Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 va foarte multumesc la toti...s-a ajuns la faptul ca a fost cumparat un amplif separat...adica cel mai ok...fara batai de cap....multumesc pentru sfaturi inca odataCeea mai buna solutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum