adynis Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 mai erau suporturi de minibormasina la magazinul de electronice de pe grivitei (fostul de la Leu); Se prinde minibormasina in pozitie verticala, si se trage de un brat pentru a o deplasa pe verticala; Am si eu asa ceva, mai de mult; Nu stiu daca cele de acolo au sau nu joc :-?.. dar stiu ca inca mai avea prin magazin pe-acolo expuse; Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Am vazut in targ, acum cateva saptamani, un suport vertical de bormasina superb. Era facut de individ, pe bile, cu apasare reglabila, fara pic de joc. Insa a cerut 80 lei pe ea si nu scadea nici un leut. Nu era un obisnuit al targului si nu stia ce inseamna pret in targ. El credea ca e ca in magazin, el afiseaza pretul, iar clientul il plateste si mai lasa si din rest. Din principiu nu l-am luat, insa i-a scapat ca da la vanzare asa ceva intr0un magazin pe Calea Grivitei, undeva intre Gara de Nord si Piata Chibrit. Era mandru ca el le da in targ cu 80 lei si in magazin le gasesti cu 100. Poate ar merita o plimbare prin zona si identificat magazinul cu pricina.80 lei nu pare asa mult daca era un lucru bine realizat. dupa cu am mai spus eu am vazut nou la 120 si era de toata jena (practic avea un joc cand ajungeai la cap de cursa - adica trageai de maneta la maxim:nas: )cred ca pana la urma ajung sa nu imi mai cumpar nik din Pitesti ,poate gasesc pe la Bucuresti ,peste cateva luni, ceva serios (lucrurile "calitative" au preturi exagerate) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum