Vizitator TheOne Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 poi prin simplu fapt ca are doar 16 trepte ... celalalt digital are "doar" 256 trepte 8) !!asta de la adelaida are alimentare 5V deci nu suporta pe intrare tensiuni mari .... ca circut foloseste un LC7xxx nu mai stiu exact tipul :roll: e adevarat ca la adelaida dai un ban si stii ce cumperi !! adica un jaf :P scuze ca te dezamagesc ... dar asta e ! Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 e adevarat ca la adelaida dai un ban si stii ce cumperi !! adica un jaf :P scuze ca te dezamagesc ... dar asta e ! poate vrei sa zici.... nu stii ce cumperi Link spre comentariu
m4xx Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 pai daca-s astia sunt varza...da-ti-mi alte solutii...exclus cea sa-mi construies yo...si inca ceva : preturi la fel de rezonabile :? Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 pai daca-s astia sunt varza...da-ti-mi alte solutii...exclus cea sa-mi construies yo...si inca ceva : preturi la fel de rezonabile :?cam greu ce vrei tu.... 8) oricum mie personal imi mai plac kituile de la conex, decat astea de la adelaida, si cam la fel costa, dar daca as alege dintre conex si adelaida....conex-ul ar iesii pe primul loc...cum ziceam, la boxe de 100W, un tda7294 merge, si e si relativ ieftin.... Link spre comentariu
Vizitator Luci`72 Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Baieti cam cat ma costa un khit facut de voi care sa stie sa faca corectie si volum 4cai da sa nu i-mi luati pielea dupa mine ca nici din aia nu am pre multa Link spre comentariu
Vizitator Luci`72 Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 Am cumparat de la un coleg un radio cd car si anume un AUDIOAL SCD 350 RDS/FM fabricat in Italia bunicel dar nu i-mi place finalul tda7377 care nu e prea fortos :( a-s vrea sa il inlocuiesc cu unul mai bun adica sa faca mai multa galagie, cunoasteti ,stiti cumva unul cre sa se potriveasca pe pini astuia si sa fie mai puternic? va multumesc anticipat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum