bogdan_eduard_daniel Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Sunt foarte aproape de finalizare preamplificatorului ce are in componenta corectorul de ton realizat practic de Mircea Crisan dupa proiectul 97 al lui Eliott(modificat pe partea de corectii) si un selector de surse cu PGA2311 luat de pe e.b.a.y. Pun cateva poze ale proiectului in faza terminala. Mai am de facut niste prelungitoare pentru tijele potentiometrelor si gata. Ii multumesc lui Mircea pentru donatie. Imi poti spune si mie cati V RMS scoate preamplificatorul acesta ca l am facut si eu dupacschema originala si merge super numai ca am ars un amplificator cand l am conecrat la iel si i am dat volumul pe la 3/4.Multumesc Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Imi poti spune si mie cati V RMS scoate preamplificatorul acesta ca l am facut si eu dupacschema originala si merge super numai ca am ars un amplificator cand l am conecrat la iel si i am dat volumul pe la 3/4.Multumesc ce anume ai ars la acel amplificator? Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) ce anume ai ars la acel amplificator? Finalii.ce anume ai ars la acel amplificator? tip darlington Editat Decembrie 31, 2016 de bogdan_eduard_daniel Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Imi poti spune si mie cati V RMS scoate preamplificatorul acesta ca l am facut si eu dupacschema originala si merge super numai ca am ars un amplificator cand l am conecrat la iel si i am dat volumul pe la 3/4.Multumesc Daca ai respectat valorile din schema lui Rod Eliott atunci castigul este de 6dB(tensiunea de iesire va fi de doua ori mai mare decat tensiunea de intrare). Link spre comentariu
paulb Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Are cineva schema completa a acestui preamplificator-corector de ton realizat cu LME49720 si LME49740 ? Multumesc Link spre comentariu
George Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Schema http://sound.whsites.net/project97.htm Pcb-ul Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Am o nelamurire in legatura cu corectiile la aceasta schema. Accentuarea basilor si a inaltelor se face cand cursoarele potentiometrlor ajung catre grupurile de rezistente R106, R206 si R109, R209 ? Link spre comentariu
GeX Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 @maxente Nu, amplificarea este in partea cealalta, catre R105/205 si R108/208. Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Da, asa este. M-a lamurit si @alf la un moment de treaba asta. Multam frumos la amandoi ! 1 Link spre comentariu
maxente Postat Mai 10, 2019 Partajează Postat Mai 10, 2019 Gata, făcui și eu corectoru' ăsta ! Merge bine, aș putea spune că neașteptat de bine, mă refer mai mult la corecții. Spunea cineva aici ca are corectiile nu prea accentuate si ca mai bine ar face un corector care sa aibe plaja +/-20dB. Mie mi se par mai mult ca suficient corectiile asa cum sunt. Am facut un cablaj mic, n-am vrut sa il fac prea lung, are 100x50mm. Din cat am ascultat la el, are un foarte mic zgomot de fond cu urechea lipita de boxe si cu volumul dat la maximum. Ca operationale am folosit OPA2134. Zilele astea am sa incerc si cu LME49720 si, eventual, cu altele mai proaste ca sa vad ce diferenta e. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 Felicitari pentru realizare si auditii placute! Spor. 1 Link spre comentariu
relu Postat Mai 15, 2019 Partajează Postat Mai 15, 2019 Am facut si eu acest preamplificator si am modificat rezistentele de 22k, de pe potentiometrele de joase,la valoarea de 10k. Incercati si voi!veti fi mai multumiti de raspunsul, la frecvente joase al acestui preamplificator.Am realizat si preamplificatorul pentru pick-up al lui Rod Elliott si sunt la fel de multumit .In ambele am folosit NE5532 . Amplificarea am realizat-o dupa schema lui Hans Palouda (75W/8ohmi).Toate sunt in aceeasi carcasa si se,,impaca" nesperat de bine(practic cu volumul la max.nu aud nimic in boxe).Pick-up-ul este un Telefunken TS860(recomand cu caldura!), iar boxele sunt Jazz (trebuie sa le schimb). Am incercat sa postez o imagine a ceea ce am realizat insa este prea mare. Mai incerc. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 In ce sens s-a modificat raspunsul la frecventele joase cand ai modificat rezistentele alea de 22k ? Fa cont la https://postimages.org/ , urci poza acolo, apoicopiezi linku din dreptul Thumbnail for forums: cand dai pe butonul de share Link spre comentariu
relu Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 frecventele joase au fost amplificate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum