maxente Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 A iesit frumos, felicitari !O intrebare as avea, controlerul digital nu are comenzi si langa uC?Intreb asta ca in cazul in care s-ar pierde telecomanda (sau se descarca bateria) sa poti sa selectezi direct din uC Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Controlerul este functional si fara telecomanda.Encoderul din dreapta are un switch care prin apasare se seleteaza sursa de semnal.Sunt bucuros ca l-am gasit asa ieftin.Imi tot curgeau balele la realizarile lu' danzup (tot respectul) dar cam scump.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Am comandat si eu acest selector de surse de aici: http://www.ebay.com/itm/230681546234?ss ... 1439.l2649. Switch-ul cu care poti selecta sursele este chiar encoderul? Adica apesi pe axul lui si schimba sursa de semnal? Inteleg ca volumul se schimba doar din telecomanda deoarece montajul nu are potentiometru motorizat. Mircea, vad ca ai pastrat si potentiometrul de volum dar in acelasi timp folosesti si posibilitatea de a regla volumul din telecomanda. Cum faci? Pui potentiometrul de volum clasic pe o anumita pozitie si apoi reglezi nivelul volumului din telecomanda? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Exact. Nu este potentiometru motorizat este encoder. Acelas lucru ai comandat si tu. Daca te uiti atent o sa vezi si encoderul. Poti jongla din ambele volume. In mod normal tin volumul corectorului la jumate si modific volumul din telecomanda. Vin si eu tare din urma cu ampiful. Astept un vu-metru de la chinezi ,,Ieftin mult si bun''. http://www.ebay.com/itm/130420567835?ss ... 1497.l2649 Toate cele bune, Mircea. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Chinezii fac si lucruri bune sau foarte bune. E important sa intelegem ca ieftin si bun nu exista. Am vazut la ei produse cu un nivel de calitate similar cu cel european dar preturile nu sunt cu mult mai mici. Am vazut si doua tricouri la un dolar. Cat dai atat face sau chiar mai putin. Imi place vumetrul. Deja mi-ai dat o idee. Link spre comentariu
retrosong Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 un chinez spunea intr-un film : ceasul asta face 1 dollar dar fraieri au sa dea sute de dollari pe el Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Vin si eu cu o idee de cablaj double layer: Si silkscreenul TOP: Corector de ton Hi Fi silkscreen.pdf Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 o idee de cablaj double layerCe dimensiune are placa acestui cablaj? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 A iesit foarte frumos cablajul.Daca se mai spatiaza putin potentiometrul de volum ar fi perfect.Poate chiar ar merge alimentarea urcata pe placa.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 o idee de cablaj double layerCe dimensiune are placa acestui cablaj? 20 cm X 5,2 cm (distantele intre axele putometrilor e de 5,5 cm ) Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Arata frumos cu rezistentele dispuse paralel pe un rind. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 saptamana ce vine il realizez practic (cablajul e deja gata , si 75% din piese sunt montate) .. cam asa arata ,am lucrat putin cam neingrijit ca m-am cam grabit O sa-l curat putin si va arata "ca nou" Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 "Astept un vu-metru de la chinezi ,,Ieftin mult si bun''. http://www.ebay.com/itm/130420567835?ss ... 1497.l2649 " Inspirat de tine m-am pus si eu pe sapat ebay-ul si am gasit acest vu-metru: http://www.ebay.com/itm/110937113157?ss ... 1439.l2649 . Link spre comentariu
atupi Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Mi-ati dat idei cu Vumetrele astea analogice. Cred ca ar arata f bine pe o cutie neagra de la modushop pe ampliful meu mai ales ca vreau sa construiesc puterea intr-o cutie si pre-ul in alta cutie. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Ale mele au venit.Ma tot invart pe langa fata amplificatorului si nu ma indur sa pun sculele pe ea.Inca nu stiu cum o sa fac decupajul.Fata este din aluminiu de 4 mm.Orice idee este binevenita.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum