Vizitator nanutza Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 am un hdd de 80 gb si il pun pe un pc pe slave si knd intru in pe el imi zice sa ii dau format.am incercat sa intru si din start=> run=> cmd=> g: si imi spune :volumul nu contine un sistem de fisiere recunoscut. v? rug?m s? v? asigura?i c? toate driverele necesare sistemului de fi?iere sunt înc?rcate ?i c? volumul nu este corupt . ce ar trebui sa fac k sa pot pot intra pe hdd pt a copia fisierele,exista vrun program pt asa ceva..? Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 da-ne mai multe amanunte despre hardul cu pricina... - l-ai luat de nou??? daca da, nu este nici partitionat, nici formatat. daca nu este partitionat, windows nu stie/poate sa-l formateze. - e luat de ocazie??? atunci daca se intampla ce spui, posibil ca sistemul lui de fisiere sa fie corupt, sau sa fie formatat in ceva pe care windows nu-l recunoaste... se rezolva repartitionand si formatand. - cand bootezi, este vazut de bios normal, adica fara sa apara caractere ciudate in linia care spune ce model este??? in general, rezolvi problema asta cu un soft dedicat de partitionare/formatare, gen partition magic... iti recomand sa iei iso-ul bootabil de gparted, sa-l prajesti pe un cd, si sa bootezi cu el... ... sper ca n-am vorbit chineza... adica ai idee ce inseamna "bootare", "partitionare" si "formatare"... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Sau pentru inceput, poti sa dai click dreapta pe drive-ul respectiv si sa alegi format din windows. Daca nu merge asa, urmeaza sfaturile lui Mifty. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 sau dai click dreapta pe my computer --> manage --> disk manage si vezi ce zice pe acolo ! daca nu vrea ai nevoie de un rack extern ! asta in caz ca nu vreia sa pierzi datele de pe hdd Link spre comentariu
Vizitator nanutza Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 salut ,am rezolvat problema cu hdd ul ,i l-am dus unui baiat de la un magazin de componente pt pc,si m-a rezolvat el, mi-a mutat tot ce aveam pe el pe un hdd extern si asa nu am pierdut nimica din hdd. Nu a vrut sa imi explice cum si ce programe a folosit k sa poata sa scoata datele din el, si nu m-a costat decat 10 lei Problema rezolvata . Multumesc celor ce mi-au dat sfaturi cum sa rezolv singur,dar nu am reusit . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum