Vizitator crystyan28 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 O sa trosneaca condensatorii pentru ca etajul nu mai are sarcina io iam propus sa verifice numai integratele pentru ca,cum spuneam am avut si io aceeasi problema si pana nu am schimbat integratul nu mi-a lasat sigurantele intregi.Io asta am patit.Sper k m-ati inteles.Numai bine. Link spre comentariu
Endre Postat Septembrie 23, 2021 Partajează Postat Septembrie 23, 2021 Buna am si eu o intrebare cum se leaga 2 sisteme de genius modelul 6000 impreuna Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Acum 8 ore, Endre a spus: Buna am si eu o intrebare cum se leaga 2 sisteme de genius modelul 6000 impreuna Adică? Cum împreună? Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Ai nevoie de cîte un splitter RCA pentru fiecare canal dacă vrei să cînte amîndouă din aceeaşi sursă. Exemplu: 2 splittere petnru ieşire stereo, 6 splittere pentru 5+1 etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum