ddeliciu Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Salut ! Dupa cm spune si titlul doresc sa imi recomandati o schema pentru 2 filtre ! Boxele sunt urmatoarele :EW-15 joase EW-10 medii DR-126 innalte !Au avut filtre dar le-am dat la un idiot care a bagat 1 kw in ele si au crapat saracele filltre de pe innalte, plus ambele drivere, mai am treaba si cu alea sa le rebobinez !Recomandati-mi 1 schema pentru filtre calculata pentru configuratia de mai sus, preferabil sa fie cu protectie pe bec la innalte, ....sau altceva !Merci Frumos !Bafta ! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Octombrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2008 O parere ?Mai schimbam ceva ?Merci frumos!Mai jos e schema atasata !Bafta ! Link spre comentariu
cipcirip Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Salut, mai bine faci bi-amping, cu un final mono de 4-500 va care sa`ti atace direct joasele- in paralel sau serie, in functie de impedanta, si cu un final stereo de 2 x 100 - 2 x 200 va care sa`ti atace mediile si inaltele. Astfel folosesti un filtru pe 2 cai, mai simplu, mai usor, mai ieftin, pe medii si pe inalte, si un cross-over simplu pe intrarea finalelor. Link spre comentariu
Vizitator RestRomania Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Salutare!As vrea sa mi fac si eu un filtru pt bass...si sunt curios daca schema postata aici ar merge la si la mine. Subwooferul e facut de cineva si nu am idee ce impedanta sau alte date despre el sa va zic. Stiu doar ca l am testat la o statie de 120 W si mergea destul de binisor..dar la 100W e destul de clar. Aveti vreun sfat pt mine? Link spre comentariu
djlove Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Salutare!As vrea sa mi fac si eu un filtru pt bass...si sunt curios daca schema postata aici ar merge la si la mine. Subwooferul e facut de cineva si nu am idee ce impedanta sau alte date despre el sa va zic. Stiu doar ca l am testat la o statie de 120 W si mergea destul de binisor..dar la 100W e destul de clar. Aveti vreun sfat pt mine?Da in cazul tau e mai greu sa faci un filtru pasiv, ai avea nevoie de o bobina uriasa. Solutia este sa folosesti un filtru activ( Crossover), care o sa il legi ininte de amplificator.Scheme gasesti destule la sectiunea Acesorii audio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum