Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema tv-tuner.

zvasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• zvasile

2

• Extasy2525

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

da, te poate ajuta Al de Sus!!! :rade: serios... daca e un model de tv tuner aparut pe vremea cand xp era inca "the ultimate m$ OS", slabe sanse sa fie drivere de vista bune pentru el...n-ai decat 2 posibilitati:1. astepti pana scrie cineva drivere de vista pentru el. :rade: 2. sau treci inapoi la xp.alegerea e a ta!!!

Link spre comentariu

trebuie sa intri pe site-ul producatorului si acolo daca ai sanse sa gasesti driver pentru vista, daca nu e nu e...ai 2 variante, ori iti cumperi alt tv-tuner ori treci inapoi pe XP... poti avea sansa sa gasesti un tv-tuner de la aceeasi firma cu acelasi chipset si sa aibe si driver pentru vista si cine stie sar putea sa se potriveasca cu toate ca unele facilitati din soft nu vei avea acces la ele. Eu de ex am o camera web care are driver doar pentru XP, dar am downloadat de pe site-ul producatorului un driver pt alt tip de camera dar era vista si a functionat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări