Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ac/dc - black ice (album nou)

anton

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anton

3

• George(sb)

1

• q_acdc

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

ac-dc a scos pe piata un album nou :d...black ice se nuemste si e beton :aplauze http://www.youtube.com/watch?v=WJ-_TL5iJuU AC/DC-Big Jackhttp://www.youtube.com/watch?v=bX2xbqWtyJU AC/DC- Rock n Roll Train (videoclip oficial)l-a mai ascultat cineva? ce pareri aveti despre el :d...eu am tot albumul...pt doritori mp ;)

Inca tanjesc dupa vocea vocalistului " BON SCOTT" :cry:
Link spre comentariu

dar si brian canta bine...pentru varsta lui nu cred ca se putea mai bine...ma gandesc cine o sa mai faca muzica peste 5-10 ani...ca de-al de tiesto, guta sau rock cu unu care ragaie in microfon decat canta...ma refer la death-metal (sau ceva de genul)...

Link spre comentariu

Suna chiar foarte bine...Desi nu a aparut inca, am facut rost de el mp3, l-am ascultat si-mi place. Am inteles ca or sa concerteze si in Romania la anul in vara.

probabil costi a vrut sa dea un raspuns si a deschis un nou topic si am ales sa il citez in acest post
Link spre comentariu

Suna chiar foarte bine...Desi nu a aparut inca, am facut rost de el mp3, l-am ascultat si-mi place. Am inteles ca or sa concerteze si in Romania la anul in vara.

probabil costi a vrut sa dea un raspuns si a deschis un nou topic si am ales sa il citez in acest post
daca vin in romania e un must go to :d
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări