Vizitator Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 acesta este alimentatorul ampului pt casti el va alimenta 2 canale stereo....deci 4 amp.voi avea 2 iesiri stereo complet separate dar cu aceasi intrare stereo pt a regla volumul separat pt fiecare pereche de casti si ampul ...... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 am gasit cutia asta (Pt rack) unde voi monta toata povestea.....trafo cu 150v/0,5A ,12v/4A pt filamente vor fi alimentate in DC si in serie pt un curent mai mic.....punti redresoare de 25A ca sa nu am probleme(HT si filamente) ventilator la 12v radiator pt mosfet..... Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Ce impedan?? minim? trebuie s? aibe c??tile? Ale mele au 16 ohmi. Mai am ceva tuburi ?i m? bate gîndul s? fac un amplif ?i pentru ele. Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Am testat acest amplificator de casti , suna foarte bine dar din pacate am avut un singur tub 6as7 ,asa ca in locul lui a trebuit sa pun altceva... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Ce impedan?? minim? trebuie s? aibe c??tile? Ale mele au 16 ohmi. Mai am ceva tuburi ?i m? bate gîndul s? fac un amplif ?i pentru ele.32 ohm ideal64 ohm in sus........ Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Am testat acest amplificator de casti , suna foarte bine dar din pacate am avut un singur tub 6as7 ,asa ca in locul lui a trebuit sa pun altceva...cu un tub faci 2 canale deci un stereo ......... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 mufe solide JAK RADIATOR luat de la un vechi procesor de comp........ si ...,rezultatul final i-am pus un V-meter pt. true level potenziometru vol. gen. si vol. separate pentru fiecare linie+... control nivele iesiri deci a treia casca(pt control nivele iesire comutabile 1 sau2)...aerul intra din spate stinga trece prin partea electronica --lampi (care se incalzesc bine) si iese in fata dreapta.....am montat si un senzor de temp. in zona lampilor deasupra ,tarat la 60 grade..... dupa cum se vede zona lampilor are si capac frontal pt acces usor...totul scris cu transferibil la mina... Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Am testat acest amplificator de casti , suna foarte bine dar din pacate am avut un singur tub 6as7 ,asa ca in locul lui a trebuit sa pun altceva...cu un tub faci 2 canale deci un stereo ......... Asa este ,dar tubul avea suportul de bachelita miscat si o trioda era defecta ! Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 fain realizat,dar de ce erau 5socluri daca folosesti doar 2 lampi ? iar potentometrul pt a ,,3,, casca la ce este util ? nu vad rostul daca se regleaza deja volumul pe firecare casca in parte... se poate si o schema cu montajul care misca vumetru-l? sau e pus direct pe semnal ? cu stima, florin c. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 fain realizat,dar de ce erau 5socluri daca folosesti doar 2 lampi ? iar potentometrul pt a ,,3,, casca la ce este util ? nu vad rostul daca se regleaza deja volumul pe firecare casca in parte... se poate si o schema cu montajul care misca vumetru-l? sau e pus direct pe semnal ? cu stima, florin c. sint anumite particularitati cerute de clientul meu dupa prima vizionare(proba ,testare)practic a ziz ca nu e indeajuns de sensibil asa ca i-am adaugat un etaj de amplif.in +folosind a 3 a lampa un 12AX7 potenziometrul ,. sa zicem cel din stinga e gain -ul general iar celelalte volumul fiecarei iesiri .... V-metrul e pus pe intrare si este comandat de un transistor rep.pe colector deci amli. semnal iar in iesire 4 diode si un cond de 10 mf pt a pilota V-meter- ul cu un semir. in serie tarat la cca 0 dB cca 0.886v f.util pt. a nu depasi un nivel critic da semnal(cit posibil in zona f.distorsiuni) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum