Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Copiere SMS-uri din telefon pe card, N70

mosfet

Postări Recomandate

Salut,Scuze daca s-a mai discutat asta undeva, nu am gasit; vreau sa-mi mut sms-urile din memoria vechiului telefon (6680) pe cardul noului telefon, N70.Adica sa pun cardul din N70 in 6680, sa copiez ce sms-uri au mai ramas acolo in memoria telefonului, pe card, pe card am deja alte sms-uri si normal le vreau pe toate grupate pe card, in ordine cronologica.Stiu ca atunci cand comut ce memorie sa fie folosita (fac asta in 6680), cea a telefonului sau ce a cardului, ar trebui sa ma intrebe daca vreau sa aplic regula asta si pentru mesajele existente si sa le copieze/mute, dar nu o face. Nu am nicio optiune de expediere a sms-urilor prin bluetooth, asa cum cred ca ar fi de bun simt.Nokia PC Suite e pacatoasa rau si nu vreau sa fac o copie bk-up a 6680-ului si apoi sa o pun pe N70.Am incercat sa-mi instalez o aplicatie care gestioneaza sms-urile intr-un fisier text, sa o descarc direct pe telefon de pe net, imi da insa o err si nu ma lasa sa o instalez.Solutii?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mosfet

4

• ratza

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Prima dat? selectezi memoria telefonului ca memorie pentru mesaje, în cazul în care nu le ai deja copiate pe card. Instalezi FExplorer sau X-Plore pe 6680, te duci în E:\System\mail ?i ?tergi absolut tot ce e acolo. Te duci iar la mesaje, selectezi cardul ca memorie ?i o s? te întrebe dac? vrei s? le copiezi. Spui c? da, ?i a?tep?i pîn? termin?.

Link spre comentariu

Din telefon (6680) pe card. Pe card mai am si alte sms-uri.Am incercat acum sa-mi instalez cateva aplicatii (FExplorer, SMS Saver, etc, luate de pe un site romanesc, unde nu precizeaza pt ce versiune de tel/symbian sunt aplicatiile alea...) si la toate imi da o err de securitate si nu pot instala nimic. Ce de kkt.

Link spre comentariu

P?i dac? nu le po?i instala, fie încerci s? instalezi pentru alt? versiune de Symbian, fie ai setat s? instaleze doar aplica?iile cu certificat. Cam na?pa dac? ai deja o parte din mesaje pe card, alt? variant? în afar? de Nokia Backup nu ?tiu s? fie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări