Vizitator Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Plecind de la aceasta schema voi construi un stereo cu EL84...., si mici alte modificari la schema de baza............................. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 folosesc o placa de Al de 2,5 mm unde fixez tot.....cum spuneam am marit capacitatea cond. la 1000MF/400V.. si pt aspect sub socluri leduri....... cutia.....lemn mahon f dur la interior lemn de brad ........ Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 vedere spate sus toate conexiunile le-am dos in spate ....si rezultatul final...alte detalii... Link spre comentariu
papelyno Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Salutare cred ca te-ai pus sa bati vreun record anul asta ,si cam pe unde in Italia esti?? ca si eu plec vinerea viitoare,partea de centru si nord o cunosc ca pe buzunarele mele,acum 1 luna am fost in Bologna la un curs de training.Asta daca nu sunt indiscret.Spor la construit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Salutare cred ca te-ai pus sa bati vreun record anul asta ,si cam pe unde in Italia esti?? ca si eu plec vinerea viitoare,partea de centru si nord o cunosc ca pe buzunarele mele,acum 1 luna am fost in Bologna la un curs de training.Asta daca nu sunt indiscret.Spor la construit. Mare parte din aceste realizari sint pe comanda(pe bani)deci.......imbin placutul(pasiunea) cu utilul ........am o oarecare reputatie pe plan local deci.........veneto! Link spre comentariu
papelyno Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Foarte tare eu vin la Mestre,o sa lucrez acolo ca asistent medical.Sper sa ne vedem la o bere. Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 salutareDaca vrei, ne poti da niste detalii constructive ale trafurilor de iesire? Nr spire, marime tole...Oricum a iesit frumos ampu Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 salutareDaca vrei, ne poti da niste detalii constructive ale trafurilor de iesire? Nr spire, marime tole...Oricum a iesit frumos ampuCu mare placere dar......trafo iesire le-am cumparat cu 20 euro buc. nu merita sa pierd timpul..... trafo de retea da e custom S-18cm tola28x65 inaltime,... Primar 498sp/0,5 ;S1 -596sp/0,4(260v) S2-14sp/1,6 (6,3v)ca sa duca toata povestea.........ledurile blu alimentate direct HTcu o resistenta de 120k/2w in serie ,...led rosii din catozi finale cu resistente 1.2k/0,5w(se aprind lent odata cu lampile)..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 si ...sigla,, lampi grove -tube ,cam ce-i mai bun pe piazza.....(trafo iesire made in indonesia proiectate pt. 6v6 dar .....merg super si cu EL84.........) Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 si ...sigla,, lampi grove -tube ,cam ce-i mai bun pe piazza.....(trafo iesire made in indonesia proiectate pt. 6v6 dar .....merg super si cu EL84.........)cum am spus si cu alte ocazii componente pt ampli pe tuburi se gasesc la/www.tube-town.net inclusiv trafo pe care le-am folosit in acest montaj (Fender OT 20 Watt 125A1A / 041318 19,50 EUR ) Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 a iesit super.se poate o poza cu spatele, detalii iesire si conexiuni? ce fel de mufe sunt folosite la iesire?nu exista buton de volum? pe schema am vazut ca exista un semireglabil totusi... sau e doar pt preu. ? cu stima,florin c. alimentarea la filamente este in cc sau in ca? din poza banuiesc ca e ca, si tuburile sunt in paralel.... filtrare ce mai e in afara de cond de 1000mf ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 a iesit super.se poate o poza cu spatele, detalii iesire si conexiuni? ce fel de mufe sunt folosite la iesire?nu exista buton de volum? pe schema am vazut ca exista un semireglabil totusi... sau e doar pt preu. ? cu stima,florin c. alimentarea la filamente este in cc sau in ca? din poza banuiesc ca e ca, si tuburile sunt in paralel.... filtrare ce mai e in afara de cond de 1000mf ?am publicat deja acelasi amp chiar ieri cu multe detalii "Kit amp 2x15w cu finale: EL84 si 12AXT" pt cine l-ar vrea sa-l construiasca,punind la dispozitie placa de baza si celelalte facute pe CNC la nivel de arta....... 2 cond de 1000mf/200v in serie alim. comuna, dupa care alte 2 stadii cu 47mf/400v fiecare canal.......filamente in cc + ledurile cine vrea sub lampi---------fiind un final nu am pus control volum,el va fi regl.din pre,......orice control in plus pe linia de sunet(volum,ton...)altereaza sunetul original deci e bine sa avem un minim necesar de cuntrol vol. sau ton......ideal este sa nu modificam sunetul original dat de CD ,mag etc ce ,numai bine gabriel., Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 conexiuni....... simplu.......si elegant. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Asadar revin cu noua serie de finali stereo cu EL84....cu ultima editie (ameliorari caracteristicilor datorate echipari cu componente de calitate deosebita: transformatoare de iesire made in USA tuburi finale JJ ex tesla master volume ....) si bineinteles citeva foto: Acum disponibil si de vinzare detalii pe MP Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum