Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Camera conectata la LCD - Live stream

Vizitator prxbl

Postări Recomandate

Vizitator prxbl

Salut, ma gandeam la un proiect pe care as vrea sa il incerc si as vrea niste pareri. Am niste display`uri de nokia recuperate de pe telefoane si o camera recuperata dintr-un webcam[attachment=2]camera top.JPG[/attachment][attachment=1]camera backside.JPG[/attachment]. As vrea sa am un lcd conectat la camera si sa imi afiseze Live ce filmeaza. Nu am datasheet pt camera, dar stiu ca are vsync si hsync Pentru cipul de pe placa cu camera am datasheet insa nu stiu daca imi este de folos pentru ca din ce am citit el este foarte util cand faci stream pe USB.[attachment=0]ET61X251(151)_ds.pdf[/attachment]

De preferat ar fi sa folosesc un cip dedicat care sa stie sa faca toata treaba de care am eu nevoie, aveti idee de asftfel de cipuri ? Nu as vrea sa intru in probleme complicate de genul sa folosesc un microcontroller gem ARM pentru ca ma depaseste nivelul(stiu sa programez avr-uri in C dar nu chestii foarte complicate). Din ce am aflat pana acum mai simplu ar fi sa folosesc o camera cu PAL output si un LCD care accepta PAL input, dar cum nu dispun de asa ceva asta ar insemna o investitie destul de mare pe care nu as vrea sa o fac, poate totusi se poate si mai ieftin cu ce avem la indemana.

Multumesc, Florin

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări