dan-a2 Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 as dori sa cumpar un kit de la mivarom si as avea nevoie de parerea voastra Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 E de la un mag. online M. -m . cred ca este reclama daca pun numele mag. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 pt recomandari,trebuie sa stim despre ce amplif e vorbadar maoritatea din comert sunt niste pocnitori grave si la suprapretmai bine vezi la vanzari,acolo gasesti calitate Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 mare atentie la kituri si la performantele extraordinare declarate de multi producatori pentru a te impresiona.daca nu poti pune link cu magazinul spune macar cu ce e facut kitul respectiv, mai ales ce finali are, e pe tranzistori? hibrid? mai trebuie detalii. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 are 2*2sa1943 si 2*2sc5200 finali . alimentare 2*28v alte detalii nu stiu (parca am vazut si un releu in poza) deci are si ceva protectii ,. ma gandeam macar sa scoata 100w sinus ; la pretul lor(65roni inclus tva)nici nu am multe pretentii.... Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 da,e japca aia chinezescala tensiunea aia n-are 100w(daca e vorba de cc)mai bine cauti/iti faci un kit cu lm3886sau la vanzari gasesti av150(2 bucati,stereo) la <90ron si 2x Nmos100 la 150ron Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2008 multumesc ptr. sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum