Vizitator euovitoteu Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Salutare tuturor.As vrea sa va intreb, care din wooferele de mai sus ar merge cel mai bine intr-un BPH? Foloseste cineva vreunu din ele in incinta de mai sus? Sau daca vreunu din ele nu se preteaza la horn, alt woofer, care sa aiba acelasi spl, aceeasi putere...??Merci mult. Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 paudio p18n nu merge in bph.n401 le-am auzit in 2 bph-uri cuplate. Sunau extrem.De 1200nd n-am auzit nimica, dar probabil daca are cineva o sa-ti spuna ca suna bine.Ideal ar fii sa le-auzi cu urechile tale sa decizi... ceea ce ii cam greu.Toti userii ce au anumite difuzoare ce suna ca petarzile spun ca suna cel mai bestial. Un forum vecin e plin de dume din astea. Acolo toate difuzoarele suna cel mai bestial si toti au posturi la vanzari cu basii lor. Link spre comentariu
Noobsound Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 @euovitoteu eu am testat 2 bucati bph cu rcf lf18n401 si iti spun ca suna super. Nu vorbesc din simulari si nici povesti preluate de la altzii am testat impreuna cu userii AdiRCF, Sharky .... Practic o bucata e ok pentru majoritatea evenimentelor si aici ma refer la faptul ca merge destul de jos in freq si spl ai mult peste un bass-reflex cu acelasi difuzor. Mi se pare ca userul Gratzy are pe forumul poweraudio un topic in care prezinta un BPH cu modelul acesta de beyma ( nu sunt 100% sigur) Fa cu incredere incinta asta daca iti permite spatiul si posibilitatile de transport. daca te hotarasti sa o construiesti sa imi zici sa te ajut cu niste Tips ca sa ai o incinta mai intarita Link spre comentariu
Vizitator euovitoteu Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Merci pentru raspunsuri.In prima faza, m-am uitat la variantele de mai sus pentru ca ar iesi mai usoare suburile, dar nu m-ar deranja niste incinte mai grele,care sa ascunda un woofer cu magnet de ferita, dar care sa aiba performante superioare. Sd18 are cineva, sau a auzit in bph? E chiar asa 'devastator' cum se vorbeste prin 'targ'? Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 sd-u nu incape in bph.fa linistit cu rcf n401, nu o sa-ti para rau. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 sd-u nu incape in bph.fa linistit cu rcf n401, nu o sa-ti para rau.Sustin... Link spre comentariu
Vizitator marinell Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Am achizitionat 4 buc beyma 18p1200nd.Sunt extraordinare.Testate free-air,x-mech depaseste 60mm(p-p).Cand voi termina incintele, am sa postez fotografiile. Link spre comentariu
Vizitator euovitoteu Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 In BPH o sa le pui la lucru? Link spre comentariu
Vizitator marinell Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Mi-a atras atentia o aplicatie recomandata chiar de catre beyma:sb18/1.Varianta CAD este mai detaliata, in sensul ca vei obtine date in plus cu un singur clic, pe cand in format pdf trebuie sa le calculezi.Volumul total este destul de mic pentru o asemenea aplicatie, iar raspunsul in frecventa si SPL-ul sunt ok.Din grafice, rezulta 0dB la 31 si 125Hz si +3dB la 62.5Hz, frecventa de crossover sub 100hz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum